Stisni unfollow.
Izberi sebe.
Bodi FREE!

Stisni unfollow. Izberi sebe. Bodi FREE!

Valentinovo. Dan, ko v ospredje postavimo ljubezen. In pare. In cheesy zaroke. In... NE!

To je dan, ko UNFOLLOW-amo pravila valentinovega in odkrijemo skrivnost totalne svobode! Za valentinovo na prvo mesto postavimo sebe.

Osvobodi se preteklosti

Preveri galerijo ljubezenskih failov

Postani FREE!

Ker, če ne ljubiš sebe, kako boš ljubil_a koga drugega?

Poglej si sporočila, ki so se nas najbolj dotaknila v našem #selflove videu. Ker to valentinovo bo v ospredju najbolj pomembna oseba - TI.

Oglej si zgodbo

 • Postani FREE!

Osvobodi se preteklosti. Stisni UNFOLLOW.

Osvobodi se preteklosti in stisni UNFOLLOW! En gumb in en klik, da si FREE vseh toksičnih bivših!

Instagram username toxic osebe za UNFOLLOW:

* Vpiši naziv profila (@username), ki te bo popeljal na Instagram te osebe. Pazi, da ne gledaš starih slik, trenutnih storyjev ali highlightov, ker ne pozabi - izbral_a si sebe! Vse kar moraš storiti je, da klikneš UNFOLLOW!

Zidheartbrejkov

Če misliš, da samo tebi valentinovo daje grenak priokus, preberi spodnje zgodbe in vedi, da nisi edini_a. Preglej našo galerijo ljubezenskih failov in njihovih avtorjev, ki so se osvobodili pravil valentinovega in zaživeli FREE!

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Po dveh mesecih zveze sem izgubila fanta v letalski nesreči.

 • Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  bil prijatelj pozneje fant pa zopet bi bil prijatelj oziroma je zaključil vse.

 • Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  Dober mesec po tem, ko sva začela hoditi sem jaz zelo zbolela. Približno dva tedna me ni bilo v šolo (hodila sva na isto šolo). V tem času...

  Celoten zapis

  Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  Dober mesec po tem, ko sva začela hoditi sem jaz zelo zbolela. Približno dva tedna me ni bilo v šolo (hodila sva na isto šolo). V tem času je bil on na vikend razredni ekskurziji. Tam mi je pisal, kako noro me rad ima, želi večno bit z mano itd. Naslednji dan povsem spremenil obnašanje, hladen, ni odgovarjal na sporočila. Njegovi starši skoraj zahtevali, da me končno spoznajo. Pridem k njim, najbolj čudna družina ever in potem mi on kaže slike iz ekskurzije. Na vseh slikah ena sošolka in sem postala pozorna. Kmalu sem opazila, da je komentiral drugi sošolki slike na ig, medtem ko mojih nikoli niti lajkal ni. Sem malo pritisnila na njega kaj se zdaj dogaja in mi dečko prizna, da smo mu hkrati všeč jaz in njegovi dve sošolki. Sem ga takoj pustila, a on doda na ig vse moje prijateljice kar jih je poznal, vključno z 9 letno sestrično in jim gre pisat pa jih je neki poskušal osvajat 😂

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Sumila sem, da me fant vara. Vedno je govoril, da gre v “fitnes”. Domov je prišel ves nasmejan in se mi še naprej lagal v obraz. Ko sva se...

  Celoten zapis

  Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Sumila sem, da me fant vara. Vedno je govoril, da gre v “fitnes”. Domov je prišel ves nasmejan in se mi še naprej lagal v obraz. Ko sva se razšla, je že čez en teden pripeljal novo punco k sebi domov.

 • Najhujša stvar, ki jo je bivši_a rekel_a med seksom

  poklical me je Mateja

 • Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  Bil je petek. Prihajam iz službe, uro prej kot ponavadi, utrujena, z željo da se oblečem v trenerko, nalijem deci, odprem čips in...

  Celoten zapis

  Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  Bil je petek. Prihajam iz službe, uro prej kot ponavadi, utrujena, z željo da se oblečem v trenerko, nalijem deci, odprem čips in zaštartama najino serijo. Aja, pa ravno oni del bi bil, ko zveš, al si mel ti prav al tvoj, kak se bo razpletlo. Napeto, ko čakaš trenutek da mu rečeš : Kaj še kdaj nisem mela prav?
  Hodim po stopnicah, vse do 4. nadstropja. Utrujena, res že komaj čakam da slečem tote kavbojke.
  Evo. Prispela. Odprem vrata, stopim noter. Odložim torbico, po poti že slačim kavbojke. Vzamem prvo trenerko. Evo, oblečena. Samo še do kavča, pa chill celi vikend.
  In potem šok. V dnevni sobi tema, prižgani dve svečki, na radiu nežna glasba klavirja.. Romantično. Prižgem luč. Moj leži nag na kavču, gate na tleh, moj Koko (pes, maltežan,7mesecev star, bel) pa liže smetano, konkretno porcijo iz penisa mojega partnerja. Jaz, ženska s humurjem,odreagiram tako: Pa daaaaj Koko, pa veš da nesmeš sladkega. Nadaljevanje je bilo pestro. Smetane ne jem več. Koko tudi ne, za mojega pa nevem.

 • Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  Biti priča na njegovi poroki. Priča njegovi bivši ženi, ki jo nisem poznala ( takrat se je potrebovala še priča za sklenitev zakona, on me...

  Celoten zapis

  Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  Biti priča na njegovi poroki. Priča njegovi bivši ženi, ki jo nisem poznala ( takrat se je potrebovala še priča za sklenitev zakona, on me je prosil za uslugo in jaz sem sprejela ta izziv). Izgubila sem ga v momentu, ko je rekel da. Po 1 uri od pospisa, sem bila "odgnana" iz poroke.
  Danes je on moj partner. Ločen od bivše žene.
  In končno moj bodoči življenski popotnik.

 • Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  Ker je navijal za nk olimpijo jaz pa za nk maribor.

 • Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  Po dveh letih me ni upala predstaviti staršem