Stisni unfollow.
Izberi sebe.
Bodi FREE!

Stisni unfollow. Izberi sebe. Bodi FREE!

Valentinovo. Dan, ko v ospredje postavimo ljubezen. In pare. In cheesy zaroke. In... NE!

To je dan, ko UNFOLLOW-amo pravila valentinovega in odkrijemo skrivnost totalne svobode! Za valentinovo na prvo mesto postavimo sebe.

Osvobodi se preteklosti

Preveri galerijo ljubezenskih failov

Postani FREE!

Ker, če ne ljubiš sebe, kako boš ljubil_a koga drugega?

Poglej si sporočila, ki so se nas najbolj dotaknila v našem #selflove videu. Ker to valentinovo bo v ospredju najbolj pomembna oseba - TI.

Oglej si zgodbo

 • Postani FREE!

Osvobodi se preteklosti. Stisni UNFOLLOW.

Osvobodi se preteklosti in stisni UNFOLLOW! En gumb in en klik, da si FREE vseh toksičnih bivših!

Instagram username toxic osebe za UNFOLLOW:

* Vpiši naziv profila (@username), ki te bo popeljal na Instagram te osebe. Pazi, da ne gledaš starih slik, trenutnih storyjev ali highlightov, ker ne pozabi - izbral_a si sebe! Vse kar moraš storiti je, da klikneš UNFOLLOW!

Zidheartbrejkov

Če misliš, da samo tebi valentinovo daje grenak priokus, preberi spodnje zgodbe in vedi, da nisi edini_a. Preglej našo galerijo ljubezenskih failov in njihovih avtorjev, ki so se osvobodili pravil valentinovega in zaživeli FREE!

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Punca ko ti pravi da bi bla tvoja wifey pa da bi tvojega otroka mela. Pol pa cingla telefon ob 5ih zjutraj ko greš na šiht. Preberš,...

  Celoten zapis

  Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Punca ko ti pravi da bi bla tvoja wifey pa da bi tvojega otroka mela. Pol pa cingla telefon ob 5ih zjutraj ko greš na šiht. Preberš, prodajala bi nage slike pa jo še fejk acc napizdi da ona pošlje 50€. Grema na razen, sem še pri njej ko iscem stanovanje.Pa že gre na morje za wikend z enim tipom, čez teden dni v shooping za 500€ z drugim.

 • Največje razočaranje za valentinovo

  Sploh nisem dobil darila, pa nisem bil samski - lol.

 • Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  Zaradi piškotov

 • Največje razočaranje za valentinovo

  Nisva znala razumeti svoje bolečine. Scrkljana sva bila... Preveč sek*a!

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Po dveh letih kaotične veze, z ljubeznijo mojega življenja, jaz njemu da sem noseča, on meni da z bivšo ženo hodi na zakonske terapije!

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Karantena na valentinovo

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  S partnerjem in družino smo bili na morju in smo se sprli zaradi banalnega razloga. Tako močno se je razjezil, da je ostal tam in šel potem...

  Celoten zapis

  Najhujši fight, ki sva ga imela

  S partnerjem in družino smo bili na morju in smo se sprli zaradi banalnega razloga. Tako močno se je razjezil, da je ostal tam in šel potem na vlak. Ko smo pa prišli domov je pa tako močno deževalo, da me je prosil če pridem po njega na železniško postajo... Mogla bi ga pustiti, naj gre pes v največjem nalivu.

 • Največje razočaranje za valentinovo

  No uprasala sm ga ce bi bil moj valjentincek pa je reku NE in pa reku je tut da sm lustam pa da ce bi bla skp da bi kmal rekla ne no nevem kaj...

  Celoten zapis

  Največje razočaranje za valentinovo

  No uprasala sm ga ce bi bil moj valjentincek pa je reku NE in pa reku je tut da sm lustam pa da ce bi bla skp da bi kmal rekla ne no nevem kaj bi rekla . In jez ga ne morm se breboleti , NEVEM KAJ NAJ NAREDIM

 • Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  ker mu je bilo bila pri 37 letih bolj pomembna primarna družina, kot gradnja skupnega gnezda na moje stroške. za stroške najema pa ni...

  Celoten zapis

  Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  ker mu je bilo bila pri 37 letih bolj pomembna primarna družina, kot gradnja skupnega gnezda na moje stroške. za stroške najema pa ni prispeval, ker mi je delal uslugo, da se je preselil k meni v najemniško stanovanje. revež, nikoli ne bo odrasel.