Stisni unfollow.
Izberi sebe.
Bodi FREE!

Stisni unfollow. Izberi sebe. Bodi FREE!

Valentinovo. Dan, ko v ospredje postavimo ljubezen. In pare. In cheesy zaroke. In... NE!

To je dan, ko UNFOLLOW-amo pravila valentinovega in odkrijemo skrivnost totalne svobode! Za valentinovo na prvo mesto postavimo sebe.

Osvobodi se preteklosti

Preveri galerijo ljubezenskih failov

Postani FREE!

Ker, če ne ljubiš sebe, kako boš ljubil_a koga drugega?

Poglej si sporočila, ki so se nas najbolj dotaknila v našem #selflove videu. Ker to valentinovo bo v ospredju najbolj pomembna oseba - TI.

Oglej si zgodbo

 • Postani FREE!

Osvobodi se preteklosti. Stisni UNFOLLOW.

Osvobodi se preteklosti in stisni UNFOLLOW! En gumb in en klik, da si FREE vseh toksičnih bivših!

Instagram username toxic osebe za UNFOLLOW:

* Vpiši naziv profila (@username), ki te bo popeljal na Instagram te osebe. Pazi, da ne gledaš starih slik, trenutnih storyjev ali highlightov, ker ne pozabi - izbral_a si sebe! Vse kar moraš storiti je, da klikneš UNFOLLOW!

Zidheartbrejkov

Če misliš, da samo tebi valentinovo daje grenak priokus, preberi spodnje zgodbe in vedi, da nisi edini_a. Preglej našo galerijo ljubezenskih failov in njihovih avtorjev, ki so se osvobodili pravil valentinovega in zaživeli FREE!

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Pogledala sem na telefon, nisem imela sporočil in klicev, zato sem se odločila, da odprem Tinder. Ni minilo dosti časa in že sem se začela...

  Celoten zapis

  Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Pogledala sem na telefon, nisem imela sporočil in klicev, zato sem se odločila, da odprem Tinder. Ni minilo dosti časa in že sem se začela pogovarjati z nekim tipom, ki ga bomo poimenovali Janez. No, Janez je bil tetover. Seveda me je spraševal, če imam kakšen tatto. Odgovorila sem z NE. Po nekaj urah pogovora sva se dogovorila, da se popoldne dobiva.
  Povedala sem kolegu, ki mu ni bilo nič jasnovseeno sodeloval pri moji nori ideji in mi našel popoln tatto. Long story short. Dobila sm free tato, Janez je šel pa nazaj k bivši.

 • Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  “Preveč objavljaš na instagram.”

 • Največje razočaranje za valentinovo

  Dva tedna po tem ko me je fant prevaral je bilo ravno valentinovo in nisva bila vec skupaj, sva pa delala na temu, da bova spet. Za valentinovo...

  Celoten zapis

  Največje razočaranje za valentinovo

  Dva tedna po tem ko me je fant prevaral je bilo ravno valentinovo in nisva bila vec skupaj, sva pa delala na temu, da bova spet. Za valentinovo sva se spet skregala, tema je bila glede njegovega varanja. Koncalo se je tako, da mi ni mogel dopovedati da sem jaz kriva za to da me je prevaral in me je vrgu vn iz avta in sel k tistemu prijatelju, ki mu je pomagal, da me je sploh prevaral. Valentinovo sem prezivela z prijateljico v mcdonaldsu.

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  Ni omembe vredno, sedaj ko razmislim!

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Je to,da sva se s bivšo punco razšla za božič kar me je zelo prizadelo

 • Največje razočaranje za valentinovo

  Seveda se gospod ni spomnil, da je valentinovo. Jaz pa sem mu vrnila tako, da sem pozabila njegov rojstni dan 🙃.

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Moj najvecji heartbreak je bil ko sem zaključevala 4. letnik srednje šole. S takratnim fantom sva plesala skupaj na maturantskem plesu, že...

  Celoten zapis

  Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Moj najvecji heartbreak je bil ko sem zaključevala 4. letnik srednje šole. S takratnim fantom sva plesala skupaj na maturantskem plesu, že isti večer se je zelo cudno in nesramno obnasal do mene, tako da sem bila cel maturantski vecer zalostna. Jutro po maturantskem plesu (se preden sem utegnila popiti kavo) pa mi je rekel, da sva zakljucla, ker on ne vidi vec prihodnosti z mano. Seveda sem kmalu po temu ugotovila, da me je ze nekaj casa varal in je cakal pravi trenutek, da greva narazen, da bo lahko uradno z drugo. Najbolj me je pa razjezilo to, da mi ni zelel vrniti mojih stvari nazaj, da sem dobila vsaj nekaj nazaj sem se mogla zmenit z njegovo mamo. Ona itak ni vedla kaj je moje, tako, da mi je pol stvari manjkalo in jih se danes pogresam. Najbolj smesno pa je to, da mi je medtem ko je bil s to drugo ves cas pisal in posiljal snapchate kako se joka, ker me pogresa hah. Na koncu je pa tudi to drugo punco prevaral, ki mi je kasneje se pisala in se opravicevala.

 • Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  Zacela sva ze v otrostvu in sicer v osnovni soli. Z prehodom iz osnovke na srednjo solo sva se malo oddalila drug od drugega skratka dolga...

  Celoten zapis

  Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  Zacela sva ze v otrostvu in sicer v osnovni soli. Z prehodom iz osnovke na srednjo solo sva se malo oddalila drug od drugega skratka dolga zgodba na kratko pustila me je kr sem postal prevec "nabildan" in se je pocutila zaostavljeno v najni zvezi.

 • Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  Šla sva narazen takoj ko sem mu podarila svojo nedolžnost, ker je bil to edini razlog, da je bil z mano.