Cockta limited couture streetwear promo sl
LIMITED COUTURESTREETWEAR
ŽIVIZA SVOJO STVAR
fueled by Cockta

LIMITED COUTURESTREETWEAR ŽIVIZA SVOJO STVAR fueled by Cockta

Drzna, uporniška in v prepoznavnih barvah - tu je Cocktina limited streetwear kolekcija, ustvarjena v ekskluzivnem sodelovanju s hood-imi dizajnerji Balkanske regije.

Živi za svojo stvar. Vsak dan. Vsak trenutek.

Kot ambasadorji mladih generacij, ki živijo za svojo stvar in si upajo svetu pogumno pokazati svoj pravi jaz, smo želeli podpreti mlade lokalne streetwear dizajnerje, ki živijo za svojo strast - modo. Prosili smo jih, da vsak oblikuje svoj !statement! kos za Cocktino limited streetwear kolekcijo "Živi za svojo stvar". Navdih zanjo so črpali iz preteklih obdobjih, v spomin na desetletje rojstva legendarne Cockte.

Tu je.
Drzna, kričeča, unisex.

Tu je. Drzna, kričeča, unisex.

Je drzna, je kričeča in je unisex. Naša omejena streetwear kolekcija prinaša svež in urbani dizajn. Večina kosov je unisize in vsestranskih, da pašejo na čisto vsak okus ali življenjski slog. Tvoja stvar je, kako jih nosiš!

Video kolekcije

  • Tu je. Drzna, kričeča, unisex.

Dizajnerji x statement pieces

DISCIPLINABOMBERJACKET

Dizajnerji x statement pieces

Bomber jacket by Disciplina

Disciplina je street brand iz Srbije, ustanovljen 2016. Mlada in inovativna ekipa, ki navdih črpa iz ulice, iz vsakdanjega življenja, pogovorov in misli avtentičnih posameznikov.

ANTHONY AVANGARDRAIN JACKET

Takoj, ko sem pomislila na kombinacijo Cockta barv - živo modro in rumeno, sem dobila idejo za oblikovanje jakne. Katera jakna je vedno v modi, super kul in jo lahko nosijo vsi? Bomber jakna, seveda. Bomber Disciplina x Cockta je namenjena vsem dekletom in fantom, ki so drzni, pripravljeni, da pokažejo svoj modni okus in živijo življenje po svojih pravilih.

 

Ivana Davidović, dizajnerka

 

Rain Jacket by Anthony Avangard

Anthony Avangard je mlad hrvaški dizajner iz Zagreba. Njegova stvar so sodobna moška oblačila s športnim pridihom.

HILLS CLOTHINGHOODIES

Rad ustvarjam gornja oblačila, saj je to največja površina, s katero se lahko igram. Navdih jep prišel kar sam od sebe, videl sem sliko v glavi, kako bi bilo kul imeti rainjacket za festivale, ki ga lahko enostavno pospraviš v svojo torbico, ki ne zavzema veliko prostora. Izhajal sem iz tega, da mora biti kos estetsko privlačen, poseben, funkcionalen in unisex.

 

Anthony Avangard, dizajner

 

Hoodies by Hills Clothing

Hills Clothing je premium street brand iz Srbije. Njihov podpis so unikatni, urbani in funkcionalni kosi iz najkvalitetnejših materialov.

YUGOSLOVENKABELT BAG

Obožujem puloverje s kapuco, saj je z njimi vsak dan udobnejši in lepši. Hills x Cockta merch je za vse tiste, ki se ne bojijo biti drugačni. Enostaven in zapomnljiv dizajn hoodijev bo zagotovo pritegnil poglede.

 

Kristian Zdravković, dizajner

 

Belt bag by Yugoslovenka

Za brandom Yugoslovenka ponosno stoji simpatično dekle, ki živi za modo in je razpeta med dvema prestolnicama - Ljubljano in Beogradom. Njeni top-of-the-line kosi, premišljeno ustvarjeni in ročno izdelani, so must have vsakega urbanega dekleta, ki živi za svojo stvar.

Izkušnja je bila res edinstvena in prav tak pridevnik bi dodala torbici za okoli pasu. Dizajn sledi obliki loga Cockte, ki mi je bil izhodišče za nepravilno ovalno obliko. Mislim, da mi je uspelo narediti nekaj brezčasnega s pridihom nostalgije, kar je bil tudi namen.

 

Manja Stević, dizajnerka

Oglej si
intervju

Oglej si intervju

Oglej si intervju z dizajnerko Ivano Davidović. Povedala nam je, od kje ideja za "bomb" bomber jakno, kako je bilo iz "črno-bele" znamke Disciplina ustvarjati s prepoznavnimi močnimi Cocktinimi barvami in še kaj. Check it out!

Oglej si intervju

  • Oglej si intervju

Hočeš tudi ti nositi
vročo Cockta kolekcijo?

Sledi nam na InstagramuFacebooku in Twitterju in izveš, kako lahko osvojiš svoj najljubši !statement! kos!