Нов изглед, легендарен вкус.

Сега достапна во ново елегантно и првокласно пакување кое почитува луѓе од разни генерации.

Искуси ја нашата автентичност

Твоја Cockta, твој дух.

Во текот на историјата, Cockta беше гласот на автентичноста, пијалак за луѓе кои остануваат верни на своите убедувања и страсти.

Запознај ја легендата

Твоја Cockta, твоја арома.

Карактеристичната арома доаѓа од 11 најфини билни екстракти, рачно одбирани, внимателно проверени и измешани во единствен коктел од билки.

Истражи го легендарниот вкус