Stisni unfollow.
Izberi sebe.
Bodi FREE!

Stisni unfollow. Izberi sebe. Bodi FREE!

Valentinovo. Dan, ko v ospredje postavimo ljubezen. In pare. In cheesy zaroke. In... NE!

To je dan, ko UNFOLLOW-amo pravila valentinovega in odkrijemo skrivnost totalne svobode! Za valentinovo na prvo mesto postavimo sebe.

Osvobodi se preteklosti

Preveri galerijo ljubezenskih failov

Postani FREE!

Ker, če ne ljubiš sebe, kako boš ljubil_a koga drugega?

Poglej si sporočila, ki so se nas najbolj dotaknila v našem #selflove videu. Ker to valentinovo bo v ospredju najbolj pomembna oseba - TI.

Oglej si zgodbo

 • Postani FREE!

Osvobodi se preteklosti. Stisni UNFOLLOW.

Osvobodi se preteklosti in stisni UNFOLLOW! En gumb in en klik, da si FREE vseh toksičnih bivših!

Instagram username toxic osebe za UNFOLLOW:

* Vpiši naziv profila (@username), ki te bo popeljal na Instagram te osebe. Pazi, da ne gledaš starih slik, trenutnih storyjev ali highlightov, ker ne pozabi - izbral_a si sebe! Vse kar moraš storiti je, da klikneš UNFOLLOW!

Zidheartbrejkov

Če misliš, da samo tebi valentinovo daje grenak priokus, preberi spodnje zgodbe in vedi, da nisi edini_a. Preglej našo galerijo ljubezenskih failov in njihovih avtorjev, ki so se osvobodili pravil valentinovega in zaživeli FREE!

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  ŠKODA BESED, AMPAK;
  S fantom sva bla skupi pol leta. Ko sva prvič spala skupaj, mi je reku, da ma dost zveze, ker ZARADI MENE skos...

  Celoten zapis

  Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  ŠKODA BESED, AMPAK;
  S fantom sva bla skupi pol leta. Ko sva prvič spala skupaj, mi je reku, da ma dost zveze, ker ZARADI MENE skos posluša nekega kolega govorit, kak bi me "nategnu". Js tega frenda sploh poznala nism, a fantu nisem mogla razložit, da ni problem v meni, ampak v kolegu. Zaradi prepirov sva se razšla.
  Mesec kasneje spoznam novega tipa preko instagrama, ki me po dveh zmenkih povabi na svojo fešto. Ko sem z busom prišla v mesto, mi je napisal, da me bo pobral njegov kolega, ker je on že nekaj spil. Kdo me pride iskat na postajo? Moj biuši. Ker ponoči ni prevozov do LJ, sem mogla z njim it na fešto, kjer sta se oba celo noč norčevala, kak sem zabita, da sem padla na varko. Ko grem spat pride v sobo kolega in me začne pretepat, ker sem "prizadela bivšega ker sem pršla". Ko me je zjutri zarad zvitga zapestja biuši pelu na urgenco, je kolega na skrivaj to live streamu svojim 14k sledilcem na TikToku, "top prank". Učeri mi napiše, če bi probala znova. A zgledam glupa?!

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  Glede denarja

 • Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  *zto kr nisi odjebala svoje naj kolegice in si rjs sla z nje 😎

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Bila sem leto in pol v zvezi s francozom, tako da je bila zveza na daljavo. Marca 2020 se je hotel preseliti sem, že pred tem je zapustit...

  Celoten zapis

  Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Bila sem leto in pol v zvezi s francozom, tako da je bila zveza na daljavo. Marca 2020 se je hotel preseliti sem, že pred tem je zapustit podnajemniško stanovanje,dal odpoved v službi, rezerviral letalsko karto do Lj. Zaradi covida so na Brniku začeli odpovedovat lete in prvi dan od katerega se je začelo odpovedovat je bil med njimi tudi njegov let. Več mesecov se nisva videla, zgubil je čustva, končala sva.

 • Najhujša stvar, ki jo je bivši_a rekel_a med seksom

  Imam simpatijo. In v isti sapi če zanosiš boš pač naredila splav, ker imam drugo punco.

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  Vse je normalno potekalo. Za novo leto sem se ji zahvalo za amazing leto katero sma mela in sem naštev vse najine dobre dogodivščine. Potem...

  Celoten zapis

  Najhujši fight, ki sva ga imela

  Vse je normalno potekalo. Za novo leto sem se ji zahvalo za amazing leto katero sma mela in sem naštev vse najine dobre dogodivščine. Potem pa se je začel najin fight in breakup. V zvezi sem vščasi zanemaro njeno mnenje in jo je to močno prizadelo. Hočem pa probat popravit to ker mi res ogromno pomeni in je pomenla. Največja *eba pa je ko nevem kak...

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Z fantom sva se spoznala v osnovni soli, ze takrat sva imela "crush" drug na drugega, ampak sva se zaljubila sele v zacetku najinih 20ih. Skupaj...

  Celoten zapis

  Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Z fantom sva se spoznala v osnovni soli, ze takrat sva imela "crush" drug na drugega, ampak sva se zaljubila sele v zacetku najinih 20ih. Skupaj sva zivela 3 leta in se celo zarocila. Takoj sva rezervirala prostor, glasbo, tudi obleko sem ze nabavla. Potem pa bum, po dveh mesecih zaroke dobim SMS (!), da je konec. Brez tehtnega razloga. Nekaj DNI po tem sem izvedela da ima punco, ki jo je ze predstavil starsem, medtem pa je meni porocna obleka se vedno visela v omari.

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Fant me je zapustil, ker smrdim.

 • Največje razočaranje za valentinovo

  Največje razočaranje je, ko nekaj pričakuješ pa nič ne dobiš. V tem času pa najdeš v predalu avta račun za nakup šopka, ki ga nisem...

  Celoten zapis

  Največje razočaranje za valentinovo

  Največje razočaranje je, ko nekaj pričakuješ pa nič ne dobiš. V tem času pa najdeš v predalu avta račun za nakup šopka, ki ga nisem dobila.