Stisni unfollow.
Izberi sebe.
Bodi FREE!

Stisni unfollow. Izberi sebe. Bodi FREE!

Valentinovo. Dan, ko v ospredje postavimo ljubezen. In pare. In cheesy zaroke. In... NE!

To je dan, ko UNFOLLOW-amo pravila valentinovega in odkrijemo skrivnost totalne svobode! Za valentinovo na prvo mesto postavimo sebe.

Osvobodi se preteklosti

Preveri galerijo ljubezenskih failov

Postani FREE!

Ker, če ne ljubiš sebe, kako boš ljubil_a koga drugega?

Poglej si sporočila, ki so se nas najbolj dotaknila v našem #selflove videu. Ker to valentinovo bo v ospredju najbolj pomembna oseba - TI.

Oglej si zgodbo

 • Postani FREE!

Osvobodi se preteklosti. Stisni UNFOLLOW.

Osvobodi se preteklosti in stisni UNFOLLOW! En gumb in en klik, da si FREE vseh toksičnih bivših!

Instagram username toxic osebe za UNFOLLOW:

* Vpiši naziv profila (@username), ki te bo popeljal na Instagram te osebe. Pazi, da ne gledaš starih slik, trenutnih storyjev ali highlightov, ker ne pozabi - izbral_a si sebe! Vse kar moraš storiti je, da klikneš UNFOLLOW!

Zidheartbrejkov

Če misliš, da samo tebi valentinovo daje grenak priokus, preberi spodnje zgodbe in vedi, da nisi edini_a. Preglej našo galerijo ljubezenskih failov in njihovih avtorjev, ki so se osvobodili pravil valentinovega in zaživeli FREE!

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  On se je napil, medtem ko sem bila na srednješolskem izletu. Ko sem se vrnila domov, je šel iz gostilne pomagati kolegu pri delu. Začel se je...

  Celoten zapis

  Najhujši fight, ki sva ga imela

  On se je napil, medtem ko sem bila na srednješolskem izletu. Ko sem se vrnila domov, je šel iz gostilne pomagati kolegu pri delu. Začel se je prepir prek sms-ov. Povedala sem mu kar me mi je šlo, on je bil bol redkobeseden, za konec prepira pa mi je poslal sliko njegovega popka. Od tega je 3 leta in še vedno ne vidim smisla, zakaj mi je poslal to sliko.

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  Moj bivsi narcisticni partner je po prvem prepiru, ki je vodil do zakljucka veze, po tem ko sva se pobotala, brez dovoljenja zelel spoceti...

  Celoten zapis

  Najhujši fight, ki sva ga imela

  Moj bivsi narcisticni partner je po prvem prepiru, ki je vodil do zakljucka veze, po tem ko sva se pobotala, brez dovoljenja zelel spoceti otroka.. da nebi nikoli vec pomislila da ga lahko pustim. Po spolnem odnosu se je delal, kot da ne ve kaj je naredil 😬 (bila sva skupaj le 3 mesece)

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  Je bilo več fightov, se pa tega izredno dobro spomnim, ker je bil 2.3.,moj rojstni dan. Peljal me v savno ker je tam preko kuponkota (ja, prav...

  Celoten zapis

  Najhujši fight, ki sva ga imela

  Je bilo več fightov, se pa tega izredno dobro spomnim, ker je bil 2.3.,moj rojstni dan. Peljal me v savno ker je tam preko kuponkota (ja, prav ste slisali) dobil poceni ponudbo za jacuzzi. Ker pa ni rezerviral,sva morala to prestaviti. Ker sem bila žalostna, se je razjezil in v avtu začel kričati name in me lasati, udarjati po meni. Ni mi pustil oditi ven iz avta, ko pa sem to poskušala, me je pljunil v obraz..to je bil eden najbolj žalostnih dni, globok korak v izgubo svoje samozavesti svoje biti. Za konec mi je rekel, da je on debil, ker se trudi za tako ničvredno osebo.

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  Nebem pod katero kategorijo spada amapak… izvajanje psihicnega nasilja tako, da sem bil nazadnje pri kardiologu kateri mi je predpisal...

  Celoten zapis

  Najhujši fight, ki sva ga imela

  Nebem pod katero kategorijo spada amapak… izvajanje psihicnega nasilja tako, da sem bil nazadnje pri kardiologu kateri mi je predpisal zdravila za “umiritev srca” in to je bila pika na i.
  Še zdaj se pošalim: babo natirat pa tablete v koš. In se je stanje samo porihtalo brez zdravil 😅

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  i was right. he wasn't. bye