Stisni unfollow.
Izberi sebe.
Bodi FREE!

Stisni unfollow. Izberi sebe. Bodi FREE!

Valentinovo. Dan, ko v ospredje postavimo ljubezen. In pare. In cheesy zaroke. In... NE!

To je dan, ko UNFOLLOW-amo pravila valentinovega in odkrijemo skrivnost totalne svobode! Za valentinovo na prvo mesto postavimo sebe.

Osvobodi se preteklosti

Preveri galerijo ljubezenskih failov

Postani FREE!

Ker, če ne ljubiš sebe, kako boš ljubil_a koga drugega?

Poglej si sporočila, ki so se nas najbolj dotaknila v našem #selflove videu. Ker to valentinovo bo v ospredju najbolj pomembna oseba - TI.

Oglej si zgodbo

 • Postani FREE!

Osvobodi se preteklosti. Stisni UNFOLLOW.

Osvobodi se preteklosti in stisni UNFOLLOW! En gumb in en klik, da si FREE vseh toksičnih bivših!

Instagram username toxic osebe za UNFOLLOW:

* Vpiši naziv profila (@username), ki te bo popeljal na Instagram te osebe. Pazi, da ne gledaš starih slik, trenutnih storyjev ali highlightov, ker ne pozabi - izbral_a si sebe! Vse kar moraš storiti je, da klikneš UNFOLLOW!

Zidheartbrejkov

Če misliš, da samo tebi valentinovo daje grenak priokus, preberi spodnje zgodbe in vedi, da nisi edini_a. Preglej našo galerijo ljubezenskih failov in njihovih avtorjev, ki so se osvobodili pravil valentinovega in zaživeli FREE!

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  S takratnim fantom sva imela težave in že en čas sem vedela da me je varal. Nato mi je en večer govoril kaj vse je imel potrto in ker...

  Celoten zapis

  Najhujši fight, ki sva ga imela

  S takratnim fantom sva imela težave in že en čas sem vedela da me je varal. Nato mi je en večer govoril kaj vse je imel potrto in ker treniram boks sem ga udarila na nos in mu ga zlomila.

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  Imela sva psa,labradorko ki je zivela z nama.On je zelel podaljsan vikend na morju, jaz pa samo pod pogojem,da bo za njo poskrbljeno.Nasel je...

  Celoten zapis

  Najhujši fight, ki sva ga imela

  Imela sva psa,labradorko ki je zivela z nama.On je zelel podaljsan vikend na morju, jaz pa samo pod pogojem,da bo za njo poskrbljeno.Nasel je nekega kao kolega ki bi jo 3x na dan ven spustil na potrebo.Ker s tem nacinom nisem strinjala,sva se zacela prerekati.Na zalost je bil nasilen,ze pred tem,ampak pri tem prepiru je za mizo sedelo se 6 njegovih kolegov.Nihce ni nic rekel.On se je zacel dret nad mano, me zmerjat,zalit,ponizevat…ko sem zelela zagovarjat svoje stalisce sem po 4 izrecenih besedah dobila samar,se en pa se en.Prijel me je za vrat potisnil ob vrata se en samar,pljunil vame, uspela sem vstat,…se vedno sem zagovarjala mojo psicko,njegovi kolegi si vsi gledali v mizo in tla,nihce ni nic nardil, nakar je iz same jeze, ker sem mu seveda pred prijatelji nazaj jezikala(resnicno nisem zelela psicke same pustit cel vikend)iz predala vzel noz in nad mano.Vsi so se razbezali,…en ga je potem umiril in odpeljal. Ko se je vrnil se menda pomiril, ne vem ga je cakali prazno stanovanje.

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  Ko se nisma mogla zmenit kdo bo po breakup-u obdržal psa. Razkosati pa ga tudi nisva mogla

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  Iz lepega, po 6mesecih zveze mi je rekla, da mi placa operacijo nosu, ker ji je premehek in zvit. Moj nos.Profesionalno sem se ukvarjal z boxom....

  Celoten zapis

  Najhujši fight, ki sva ga imela

  Iz lepega, po 6mesecih zveze mi je rekla, da mi placa operacijo nosu, ker ji je premehek in zvit. Moj nos.Profesionalno sem se ukvarjal z boxom. FML.

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  Ko sva se peljala domov iz zabave okoli 3 zjutraj sva se zelo skregala ker mi je lagal pol leta in spal z drugimi zenskami,ko me je prosil da...

  Celoten zapis

  Najhujši fight, ki sva ga imela

  Ko sva se peljala domov iz zabave okoli 3 zjutraj sva se zelo skregala ker mi je lagal pol leta in spal z drugimi zenskami,ko me je prosil da ustavim avto ker rabi iti na wc ,sem res ustavila in ko se je odaljil od vozila ,sem odsla sama domov brez njega.

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  Je bil takrat ko sem se ga odločla pustit, dokončno. Takrat sem živela sama, tip je občasno bil pri meni. Vse se je zgodilo čez vikend. V...

  Celoten zapis

  Najhujši fight, ki sva ga imela

  Je bil takrat ko sem se ga odločla pustit, dokončno. Takrat sem živela sama, tip je občasno bil pri meni. Vse se je zgodilo čez vikend. V petek zvečer sma bila zmenjena da se pogovoriva glede vsega (njegova druga je bila takrat že noseča, jaz sem mu pa do takrat verjela da z njo nima nič, preveč naivna) no seveda ga ni bilo in je šel ven pit, telefon izklopo. Jaz sem preživela miren večer doma, nekaj sem klepetala po telefonu, gledala nanizanko in zaspala. V soboto naj nebi delala, zato si nisem nardila budilke, pa ok je nisem rabla, ker je zgodaj zjutraj prišo, pijan do amena vdrl v spalnico, se začel dret na mene da ga varam (ga nisem), se začnem dret nazaj da ni res, da je pijan in da mam dovolj, no na kare začne potiskat, nato skoči na mene in me zgrabi za vrat. Seveda sem ga nalomla s prvo knjigo, ki mi je prišla pod roke. Par dni celi sladki, ga komaj spravim iz hiše. Menjam vse ključavnice ker tip ne razume besed konec je. Mesec pozneje, s pomočjo policije končno konec.

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  zacelo se je z kregom nato je vrgla krof vame jaz sem ji ga pa razmazal po obrazu 😂😂

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  Skregal se je, ker se baje CANCEL prebere KANKL. aleluja..

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  Začelo se je (in tudi končalo) z: 'Kdo je Diego Maradona?'