Sea star sl

Festival Sea Star

Glasbeni festival na hrvaški obali

Oglej si zgodbo

  • Festival Sea Star

»Sea Star je mlad festival, ki bo z leti postal tradicionalen in pomembna povezava med mladimi v Jadranski regiji.«

Mlad festival, ki bo postal tradicionalen in ostal edinstven, tako kot Cockta.

Sea Star je čisto mlad glasbeni festival, ki ima za sabo nepozabljivo prvo izvedbo. Festival Exit in Sea Dance sta ga prvič organizirala lani, vendar je takoj prepričal 50 tisoč mladih. 7 odrov in 70 izvajalcev različnih žanrov, od rock glasbe, pop, metal, punk pa do elektronske glasbe je poskrbelo, da Sea Star ni ostal neopažen. Dogodek je doma v turističnem naselju Stella Maris v Umagu, ki zaradi svoje nepogrešljive lokacije privabi množico mladih iz vseh koncev sveta. Cockta je bila partner festivala že prvič in z mladimi uživala v ritmih najbolj iskanih ustvarjalcev elektronske in urbane glasbe leta. Ob hladnem požirku Coctke sta ples in dobra družba zagotovljeni.

»Da je festival res izjemen dogodek, dokazuje dejstvo, da je bilo lani v samo 9 urah razprodanih kar 5.000 vstopnic!«

Cockta je pijača festivala Sea Star 2018

Cockta morda praznuje že 65. rojstni dan, ampak kljub visokemu jubileju ostaja legendarna ikona mladosti in nove generacije mladih. Zato se je Cockta že drugo leto odločila, da podpre enega izmed najboljših mladih glasbenih festivalov na Jadranu, Sea Star v Umagu.

Letos se je dogodek odvijal od 24. do 27. maja 2018, kjer je nastopilo več kot 70 glasbenih izvajalcev. Med njimi so bili Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Robin Schulz, Paul Van Dyk, Edo Maajka & Band, Disciples in drugi.

Prepričani smo, da bo Sea Star, tako kot festival Exit, postal tradicija in bo privabljal številne mlade še mnoga leta. Na festivalu, kjer se najde glasba za vsak okus bo prisotna tudi Cockta, ki je večni okus mladosti. Če ti ni uspelo letos, se nam ob hladnem požirku originalnost pridruži drugo leto.

#tvojamuzika

Če se rad predajaš glasbenim ritmom in uživaš v druženju, potem moraš spoznati festivale, ki jih sponzorira Cockta. To so dogodki, ki povezujejo, ustvarjajo vezi in rodijo ljubezen do doživetega življenja. Cockta bo ob tebi, skozi vse nepozabne trenutke poletja. Zgrabi jo in se predaj vibracijam!