Sea star sl

Festival Sea Star

Muzički festival na hrvatskoj obali

Pogledaj priču

  • Festival Sea Star

»Sea Star je mlad festival koji će s godinama postati tradicionalan i važna veza između mladih u jadranskom regionu.«

Mlad festival koji će postati tradicionalan i ostati jedinstven, kao Cockta.

Sea Star je potpuno mlad muzički festival koji iza sebe ima nezaboravnu prvu izvedbu. Festival Exit i Sea Dance prvi put su ga organizovali prošle godine i odmah je privukao 50 hiljada mladih. 7 bina i 70 izvođača različitih žanrova, od roka, popa, metala, panka pa sve do elektronske muzike pobrinulo se da Sea Star ne prođe neprimećen. Festival se odvija u turističkom naselju Stella Maris u Umagu koji zbog svoje izvanredne lokacije privlači mnoštvo mladih iz svih krajeva sveta. Cockta je bila partner festivala već prvi put i sa mladima uživala u ritmovima najtraženijih stvaralaca elektronske i urbane muzike godine. Uz hladan gutljaj Cockte ples i dobro društvo su zagarantovani.

»Da je festival zaista izuzetan događaj dokazuje činjenica da je prošle godine za samo 9 sati rasprodato čak 5.000 ulaznica!«

Cockta je piće festivala Sea Star 2018.

Mada Cockta ove godine slavi već 65. rođendan, uprkos visokom jubileju ostaje legendarna ikona mladosti i nove generacije mladih. Zato je Cockta odlučila da već drugu godinu zaredom pruži podršku jednom od najboljih mladih muzičkih festivala na Jadranu, Sea Staru u Umagu.

Ove godine festival je održan od 24. do 27. maja, a nastupilo je više od 70 glazbenih izvođača. Među njima su bili Dimitri Vegas i Lajk Majk (Like Mike), Hrc (Hurts), Robin Šulc (Robin Schulz), Pol Van Dajk (Paul Van Dyk), Edo Maajka i bend, Disajpls (Disciples) i drugi.

Ubeđeni smo da će Sea Star, kao i festival Exit, postati tradicija i još godinama privlačiti mnoge mlade. Na festivalu na kome svako može da pronađe muziku po svom ukusu biće prisutna i Cockta koja je večni ukus mladosti. Ukoliko ove godine nisi uspeo, uz hladan gutljaj originalnosti možeš da nam se pridružiš naredne godine.

#tvojamuzika

Ukoliko voliš da se predaješ ritmu muzike i da uživaš u druženju, moraš da upoznaš festivale koje sponzoriše Cockta. To su događaji koji povezuju, stvaraju veze i rađaju ljubav prema doživljenom životu. Cockta će biti uz tebe, tokom svih nezaboravnih trenutaka leta. Zgrabi je i predaj se vibracijama!