Imamo novi Cockta
Freedom Squad!

Imamo novi Cockta Freedom Squad!

Izbrali smo 10 članov novega Freedom Squada, ki zares živijo za svojo avtentično stvar. Skupaj z nami bodo s pomočjo nagrade v vrednosti do 1.500 EUR svojo strast nadgrajevali celo leto. Novi Freedom Squad bo ustvarjal nore vsebine, mi pa bomo poskrbeli, da vam jih predstavimo na naših družbenih omrežjih.

Preveri zmagovalce

Preberi več o nagradi

Izbrani kandidati bodo podpisali pogodbo s Cockto za celoletno ustvarjanje vsebin s pomočjo mentorjev in budžetom v vrednosti do 1.500 EUR.

Spremljajte člane novega Freedom Squada in njihov kreativni razvoj na kanalih družbenih omrežij Cockta!

Največji HVALA vsem kreativnim posameznikom, ki ste sodelovali v izboru za Cockta Freedom Squad. Prejeli smo res ogromno kul, avtentičnih prijav.

Zato smo se odločili, da v letošnji Freedom Squad namesto 8 sprejmemo kar 10 novih članov.

Kakosodelovati?

 • 1

  Prijavi se in nam pokaži svojo stvar! Prijave trajajo od 29. 3. do 18. 4. 2021.
 • 2

  Objava 20ih finalistov 22. 4. 2021.
 • 3

  Uporabniki glasujejo med 22. in 29. 4., ter izberejo TOP 10, ki postanejo novi Freedom Squad!
 • 4

  Objava novega Freedom Squada 3. 5. 2021.

Predstavljamo zmagovalce

Glasovanje je zaključeno - predstavljamo novi Cockta Freedom Squad. Vabimo te, da sodeluješ tudi v naši nagradni igri. Poišči kodo pod črtastim zamaškom!

Nagradna igra

 • <span>Mirela</span> <span>Petrović</span> <span>Mirela</span> <span>Petrović</span>

  1 8804 glasov Mirela Petrović

  Mirela in Vesna imata edinstven plesni slog in skupni plesni studio v Srbiji. Definirajo ju shuffle, energija in dober vibe. Verjameta, da sta motivacija in pozitivna energija recept za uspeh. Živita za Shuffle in za svojo stvar!

 • <span>Rozalija</span> <span>Reya</span> <span>Rozalija</span> <span>Reya</span>

  2 7898 glasov Rozalija Reya

  Rosalie Reya je profesionalna plesalka iz Slovenije. Po duši pa je vsestranska umetnica, ki v zadnjem času svojo kreativnost usmerja tudi v modno oblikovanje. Verjame, da moda kot umetnost lahko služi kot ogledalo posamezniku in družbi in s tem odpira možnosti za boljši jutri.

 • <span>Tena</span> <span>Grgić</span> <span>Tena</span> <span>Grgić</span>

  3 7800 glasov Tena Grgić

  Artena je vizualna umetnica iz Hrvaške, ki jo poganjata svoboda in kreativnost. Navdihujejo jo body painting in ustvarjanje iluzij. Je neobičajna, drugačna in povsem svoja.

 • <span>Miloš</span> <span>Nikolić</span> <span>Miloš</span> <span>Nikolić</span>

  4 7464 glasov Miloš Nikolić

  Miloš iz Črne Gore študira grafični dizajn, poleg tega pa se ukvarja s produkcijo tehno in hip-hop glasbe. Svojo strast želi s pomočjo Cocktinega Freedom Squada povzdigniti na višjo, bolj profesionalno raven. Je poln svežih idej, kako bi želel Cocktino mentorstvo in finančno pomoč izkoristiti za inovativne, sveže in edinstvene projekte ter s tem svojo strast pripeljati še stopničko višje.

 • <span>Vedrana</span> <span>Horvat</span> <span>Vedrana</span> <span>Horvat</span>

  5 7325 glasov Vedrana Horvat

  Kaj v življenju žene Vedrano iz Hrvaške? Tetoviranje! Že od osnovne šole naprej je vedela, da želi svojo poklicno pot posvetiti tetoviranju. V tem vidi brezmejno svobodo in nešteto možnosti, ki jih želi približati drugim in pri njih pustiti sled - ne le fizično.

 • <span>Nikola</span> <span>Raković</span> <span>Nikola</span> <span>Raković</span>

  6 6989 glasov Nikola Raković

  Nikola želi z vsem, kar počne, opozoriti na pomembnno besedo - "FREEDOM" in vplivati na pozitivne spremembe v dojemanju LGBTQ+ skupnosti na Balkanu, še posebej pa "drag" skupnosti. Ta potrebuje "močan veter v krila", da bo lahko postala del mainstream kulture v Srbiji in v širši regiji. Nikola živi za svojo stvar in tega se ne boji pokazati!

 • <span>Ivana</span> <span>Crnković</span> <span>Ivana</span> <span>Crnković</span>

  7 6951 glasov Ivana Crnković

  Noellle iz Hrvaške živi za svojo stvar! Pravzaprav njeno stvar sestavlja kar nekaj strasti, ki ji veliko pomenijo: glasba, ples, koreografija in stil. Mlajše generacije uči ne le plesnih tehnik, temveč tudi socializacije in obnašanja ter delovanja posameznika znotraj širše skupine. Njen cilj je, da mlajšim pokaže, da lahko dosežejo prav vse!

 • <span>Marija</span> <span>Piroški</span> <span>Marija</span> <span>Piroški</span>

  8 6652 glasov Marija Piroški

  Marijina stvar je fotografija! Njena niša sta bili dokumentarna in travel fotografija, potem pa ji je pandemija tako kot mnogim življenje obrnila na glavo in jo usmerila k portretni fotografiji. Izkazalo se je, da v tem neizmerno uživa. Članica Freedom Squada si želi postati, ker stojimo za istimi vrednotami. Nagrado pa bi izkoristila za ureditev svojega foto studia v Srbiji. Najbolje jo boste spoznali skozi njeno delo in njene fotografije.

 • <span>Adrian</span> <span>Popović</span> <span>Adrian</span> <span>Popović</span>

  9 6529 glasov Adrian Popović

  Adrian iz Hrvaške obožuje "slab" humor, cinizem in sarkazem. Je zagrizen in strasten ustvarjalec vsebin, predvsem pa zelo zanimiv, avtentičen posameznik, ki živi za svojo publiko in za svojo stvar. Spoznaj ga v njegovih noro zabavnih video posnetkih!

 • <span>Magdalena</span> <span>Katić</span> <span>Magdalena</span> <span>Katić</span>

  10 6249 glasov Magdalena Katić

  Magdalena iz Hrvaške živi za ples. Po naravi je tiho dekle, a pri plesu lahko zaživi in tako izrazi sebe. Vabi te, da zaplešeš z njo in skozi gibanje premakneš svoje meje!

 • <span>Aleksandar</span> <span>Sič</span> <span>Aleksandar</span> <span>Sič</span>

  Aleksandar Sič

  Aleksandar je študent medicine, profesionalni trener, poliglot, velik ljubitelj Cockte in ja - tudi prva transspolna oseba v Srbiji, ki v javnosti glasno in ponosno govori o spremembi spola. Aleksandar želi nagrado, ki jo bodo za sodelovanje v Cockta Freedom Squadu prejeli novi člani, nameniti za operacijo za spremembo spola nekomu, ki si tega brez dodatne finančne pomoči ne bi mogel privoščiti.

 • <span>Sofija</span> <span>Sibinović</span> <span>Sofija</span> <span>Sibinović</span>

  Sofija Sibinović

  Sofija prihaja iz Srbije, njena stvar in največja strast pa je igranje na harfo. Živi za to, da raziskuje in premika meje svojega inštrumenta. Smatra, da je harfa preveč posebna in grandiozna, da bi bila obsojena samo na orkster in risanke. Mi se z njo povsem strinjamo.

 • <span>Uroš</span> <span>Milanović</span> <span>Uroš</span> <span>Milanović</span>

  Uroš Milanović

  Njegova stvar so ples, glasba, street style in ninja wear! Uroš je v Srbiji nedavno lansiral svojo modno blagovno znamko, ki jo želi s Cocktino pomočjo dvigniti na višji nivo.

 • <span>Nađa</span> <span>Novaković</span> <span>Nađa</span> <span>Novaković</span>

  Nađa Novaković

  Nada je profesionalna balerina iz Srbije, ki je svojo strast do motorjev in motokrosa odkrila nedavno in povsem spontano. Verjame, da za učenje in razvijanje novih strasti ni nikoli prepozno. Želi razbijati stereotipe o ženskah in cross motorjih, ter k uživanju v tem športu spodbuditi tudi druge.

 • <span>Anja</span> <span>Kovačević</span> <span>Anja</span> <span>Kovačević</span>

  Anja Kovačević

  Anja je ustanovila prvi studio za ples ob drogu v Bosni, ob treningih pa je spoznala svojo prijateljico Slađano, s katero skupaj gradita zgodbo plesnega studia. So velika družina, polna avtentičnih posameznikov, ki jih druži pozitivna energija in želja po nečem novem.

 • <span>Miljan i Stefan</span> <span>Vulinović</span> <span>Miljan i Stefan</span> <span>Vulinović</span>

  Miljan i Stefan Vulinović

  Brata Stefan in Miljan iz Srbije sta glasbeni duo Cheeka & BaloO, DJ in tolkala. Gre za projekt, ki združuje elektronsko in akustično glasbo, energijo in ljubezen do glasbe. Vsak live act tega dueta je posebno doživetje, energično popotovanje skozi elektronsko glasbo s poudarkom na tech, progressive, organic in afro zvokih. Sta edinstvena in živita za svojo stvar.

 • <span>Stefana</span> <span>Vojnović</span> <span>Stefana</span> <span>Vojnović</span>

  Stefana Vojnović

  Stefana je underground umetnica iz Srbije, to je njena stvar! Je ljubiteljica rejva in sodobne umetnosti v različnih oblikah, s svojo modno blagovno znamko pa daje drugo priložnost oblačilom, saj uporablja izključno reciklirane materiale.

 • <span>Svetlana Sumi</span> <span>Shlapak</span> <span>Svetlana Sumi</span> <span>Shlapak</span>

  Svetlana Sumi Shlapak

  Svetlana je manekenka iz Srbije. Njen drugačen izgled jo je od vedno ločeval od drugih, v svetu pa želi pustiti svojo sled. Obožuje pomfri in če pride v top 8, bo zagotovo del njene posebne izkušnje.

 • <span>Maj</span> <span>Zimšek</span> <span>Maj</span> <span>Zimšek</span>

  Maj Zimšek

  Majevo srce bije za hip hop. Je strasten plesalec in raper iz Slovenije, njegova največja želja pa je, da bi lahko živel od tega, kar ima najraje, ter znanje predajal naprej. Želi uresničiti svoje sanje ne glede na vse.

 • <span>Jaka</span> <span>Tomšič</span> <span>Jaka</span> <span>Tomšič</span>

  Jaka Tomšič

  Jaka, a.k.a. T.A.M.Z.Y, je del ekipe Rose Balley Records iz Slovenije. Je mlad, a perspektiven artist na začetku svoje poti, ki želi razvijati svoj glasbeni potencial znotraj Freedom Squada. S svojo ekipo želijo generaciji sovrstnikov pokazati, da lahko z vztrajnostjo, strastjo in vero v to, kar počneš najrajši, doseči marsikaj.