Imamo novi Cockta
Freedom Squad!

Imamo novi Cockta Freedom Squad!

Odabrali smo 10 članova novog Cockta Freedom Squada i svako od njih #ŽiviZaSvojuStvar. Oni će zajedno sa nama praviti zanimljiv sadržaj tokom ove godine, ostvariće svoje želje uz budžet od 1.500 evra i tako će dalje usavršavati svoju autentičnu strast. Pratite naše društvene mreže i upoznajte novi Cockta Freedom Squad!

POGLEDAJ KO SU DOBITNICI

Pročitaj više o nagradi

Izabrani kandidati će potpisati ugovor s Cocktom. Imaće na raspolaganju mentore sa naše strane i budžet od 1.500 evra usmeren za ostvarenje njihove autentične strasti.

Pratite Cockta društvene mreže i razvoj svakog pojedinačnog člana novog Cockta Freedom Squada!

Veliko HVALA svim kreativnim ljudima koji su se prijavili za Cockta Freedom Squad.

Stiglo nam je zaista mnogo kul autentičnih prijava i doneli smo odluku da ćemo imati 10 novih članova Freedom Squada, umesto 8 kako smo inicijalno planirali.

Kakoučestvovati?

 • 1

  Prijavi se i pokaži nam svoju stvar! Prijave traju od 29.03. - 18.04.2021.
 • 2

  Objava 20 finalista na dan 22.04.2021.
 • 3

  Posetioci glasaju u periodu od 22.04. - 29.04.2021. i biraju TOP 10 finalista koji postaju novi Freedom Squad!
 • 4

  Objava novog Freedom Squada 03.05.2021.

Predstavljamo pobednike

 • <span>Mirela</span> <span>Petrović</span> <span>Mirela</span> <span>Petrović</span>

  1 8804 glasova Mirela Petrović

  Mirela i Vesna su iz Srbije, imaju jedinstven plesni stil i zajednički plesni studio. Shuffle, volja, energija i dobar vajb je nešto sto ih definiše. Smatraju da su volja, motivacija i dobra energija ključ uspeha. One totalno žive za shuffle i za svoju stvar!

 • <span>Rozalija</span> <span>Reya</span> <span>Rozalija</span> <span>Reya</span>

  2 7898 glasova Rozalija Reya

  Rozalija je profesionalna plesačica iz Slovenije. Ona je svestrana umetnica koja je usmerila svoju kreativnost u modni dizajn. Veruje da moda, kao vrsta umetnosti može da služi kao ogledalo društva i da otvara šansu za bolje sutra.

 • <span>Tena</span> <span>Grgić</span> <span>Tena</span> <span>Grgić</span>

  3 7800 glasova Tena Grgić

  Tena je vizualni umetnik iz Hrvatske koju pokreće sloboda u kreativnosti. Bodyart i stvaranje iluzije je inspiriše i motiviše. Ona je neobična, drugačija i potpuno svoja, ona živi za svoju stvar.

 • <span>Miloš</span> <span>Nikolić</span> <span>Miloš</span> <span>Nikolić</span>

  4 7464 glasova Miloš Nikolić

  Miloš se bavi produciranjem muzike, konkretno techno i Hip hop žanrom. Dolazi iz Crne Gore i on je content creator više od 30 pesama koje kako kaže bi mogle zvučati još bolje sa dobrom opremom koju želi da pribavi uz našu pomoć. Hajde da mu pomognemo da njegova stvar bude još bolja!

 • <span>Vedrana</span> <span>Horvat</span> <span>Vedrana</span> <span>Horvat</span>

  5 7325 glasova Vedrana Horvat

  Vedranina stvar je tattoo art. Još od osnovne škole je znala da želi da postane tattoo artist. U tetoviranju vidi beskrajnu slobodu i mogućnosti koje želi da približi drugima. Dolazi iz Hrvatske i pozivamo vas da je upoznaje kroz njene radove.

 • <span>Nikola</span> <span>Raković</span> <span>Nikola</span> <span>Raković</span>

  6 6989 glasova Nikola Raković

  Nikola želi da skrene pažnju na ključnu reč "FREEDOM" i da pozitivno utiče na dizanje svesti o lgbtq+ zajednici na balkanu i Srbiji, a posebno na "drag" zajednicu kojoj je potreban jak vetar u leđa kako bi postala deo mainstreem-a. On živi za svoju stvar i ima hrabrosti da nam to i pokaže!

 • <span>Ivana</span> <span>Crnković</span> <span>Ivana</span> <span>Crnković</span>

  7 6951 glasova Ivana Crnković

  Noelle živi za svoju stvar! Njena stvar zapravo povezuje nekoliko srodnih strasti - muziku, ples, koreografiju i stil. Radi na podučavanju mlade generacije u Hrvatskoj, ne samo plesnim tehnikama vec i socijalizaciji i funkcionisanju pojedinca unutar grupe. Želi da pokaže svima da mogu da ostvare sve što žele.

 • <span>Marija</span> <span>Piroški</span> <span>Marija</span> <span>Piroški</span>

  8 6652 glasova Marija Piroški

  Marija iz Srbije je strastveni fotograf, to je njena stvar! Travel i dokumentarna fotografija bile su njena specijalnost, a onda se dogodila globalna pandemija i okrenula ju ka ljudima i portretima. Iznenadila se sreći i zadovoljstvu koje joj ta promjena donosi. Upoznat ćete je pobliže kroz njene fotografije i rad.

 • <span>Adrian</span> <span>Popović</span> <span>Adrian</span> <span>Popović</span>

  9 6529 glasova Adrian Popović

  Adrian iz Hrvatske obožava "loš" humor, cinizam i sarkazam. On je content creator i jedan veoma interesantan mladić koji živi za publiku koja je njegova stvar! Upoznajte ga kroz njegove funny video materijale.

 • <span>Magdalena</span> <span>Katić</span> <span>Magdalena</span> <span>Katić</span>

  10 6249 glasova Magdalena Katić

  Magdalena nam dolazi iz Hrvatske, živi za ples, veoma je tiha, a svoju kreativnost najbolje izražava kroz pokret. Poziva te da plešeš sa njom i pomeriš svoje granice pokretom.

 • <span>Aleksandar</span> <span>Sič</span> <span>Aleksandar</span> <span>Sič</span>

  Aleksandar Sič

  Aleksandar je student, profesionalni trener, poliglota, veliki ljubitelj Cockte i prvi javno autovani transrodni muškarac u Srbiji. On želi da pomogne drugima koji su na sličnom putu kao i on. Planira da, ukoliko postane deo novog Freedom Squada, svoj budžet od 1.500 evra usmeri za finansiranje operacije nekome ko to sebi ne može da priušti.

 • <span>Sofija</span> <span>Sibinović</span> <span>Sofija</span> <span>Sibinović</span>

  Sofija Sibinović

  Sofija je iz Srbije i svira harfu i to je njena najveća strast, to je njena stvar! Živi za to da istražuje i pomera granice na svom instrumentu. Smatra da je harfa suviše moćna i grandiozna da bismo je osudili samo na orkestar i crtaće, a mi se u potpunosti slažemo s njom i želimo da je podržimo!

 • <span>Uroš</span> <span>Milanović</span> <span>Uroš</span> <span>Milanović</span>

  Uroš Milanović

  Ples, muzika, urban street style i ninja wear su njegova stvar. Uroš je nedavno pokrenuo svoj modni brend u Srbiji koji želi da podigne na veći nivo uz našu pomoć. On svoj still opisuje kao pomalo mračan ali "jestiv" i nama se to sviđa.

 • <span>Nađa</span> <span>Novaković</span> <span>Nađa</span> <span>Novaković</span>

  Nađa Novaković

  Nađa dolazi iz Srbije i po profesiji balerina, a svoju strast prema morotima i motokrosu je otkrila nedavno i sasvim spontano. Smatra da nikada nije kasno da se nauči nešto novo i da se razvije nova strast. Ona želi da razbije stereotipe o ženama i cross motorima, kao i da podstakne druge da se oprobaju u ovom ekstremnom sportu.

 • <span>Anja</span> <span>Kovačević</span> <span>Anja</span> <span>Kovačević</span>

  Anja Kovačević

  Anja je osnovala prvi pole dance studio u BIH, kroz treninge je upoznala Slađanu koja vodi treninge u njenom klubu - njihove energije su se jednostavno poklopile. Njihov studio je jedna velika porodica koja okuplja autentične ljude sa pozitivnom energijom i drajvom.

 • <span>Miljan i Stefan</span> <span>Vulinović</span> <span>Miljan i Stefan</span> <span>Vulinović</span>

  Miljan i Stefan Vulinović

  Muzički duo Cheeka & BaloO čine braća Miljan i Stefan iz Srbije. Cheeka & BaloO je projekat koji spaja elektroniku i akustiku, energiju i ljubav prema muzici. Svaki live act ovog dua je posebno i energično putovanje kroz elektronsku muziku, sa akcentom na tech, progressive, organic i afro zvuk. Oni kroz svoju jedinistvenost žive sa svoju stvar!

 • <span>Stefana</span> <span>Vojnović</span> <span>Stefana</span> <span>Vojnović</span>

  Stefana Vojnović

  Stefana je underground art iz Srbije, to je njena stvar! Ljubitelj je rejva i moderne umetnosti različitih formata. Ona svojim fashion brendom daje odeći drugu šansu jer za izradu svojih komada koristi reciklirane materijale. Upoznajte je bolje.

 • <span>Svetlana Sumi</span> <span>Shlapak</span> <span>Svetlana Sumi</span> <span>Shlapak</span>

  Svetlana Sumi Shlapak

  Svetlana je model iz Srbije, njena autentičnost ju je oduvek izdvalaja od drugih, a njen trag dodatno bismo izgradili zajedno. Sumi jako voli pomfrit (posebno ističemo) ali ako prođe u top 8, napraviće novi set fotki sa profesionalnim fotografom.

 • <span>Maj</span> <span>Zimšek</span> <span>Maj</span> <span>Zimšek</span>

  Maj Zimšek

  Majevo srce kuca za hip-hop. On je strasni plesač i reper iz Slovenije. Njegova najveća želja je da uspe u ovom poslu i da može od njega komotno da živi. Mi bismo voleli da mu pomognemo u tome jer on zaista živi za svoju stvar!

 • <span>Jaka</span> <span>Tomšič</span> <span>Jaka</span> <span>Tomšič</span>

  Jaka Tomšič

  Jaka, a.k.a. T.A.M.Z.Y., je deo grupe Rose Balley Records i mladi umetnik iz Slovenije na početku svog puta, a koji želi da razvije svoj potencijal unutar Cockta Freedom Squada. Jaka živi za svoju stvar kroz muziku!