Background gaja07 sl
Top 10 za posebna razpoloženja

Top 10 za posebna razpoloženja

by Gaja Prestor

Poslušaj zdaj!

  • Top 10 za posebna razpoloženja

Gaja Prestor je zagotovo ena izmed tistih, ki raje eksperimentirajo, kot sledijo pravilom. Dovoli si verjeti v čudeže in biti svobodna, z odločnostjo in osredotočenostjo pa se je prebila dlje, kot je kdorkoli pričakoval. Kot glasbenica ali umetnica ličenja, ko izpopolnjuje svoje linije, da vse od sebe, da izrazi svoj pravi jaz in se razlikuje od drugih.

Glasba igra na njeni poti pomembno vlogo in najraje posluša ustvarjalce z enakim uporniškim pogledom na življenje. Želiš slišati, kako je, če si sam postavljaš pravila?

Prisluhni Gajinemu izboru desetih
pesmi, ki ti bodo dale nov zagon, da
slediš svojim sanjam!

1. The Mountain – Faouzia

Na to pesem sem naletela čisto po naključju in od takrat me vedno spremlja. Zares me motivira in mi daje občutek, da je vse mogoče.

2. Rita Ora – Let You Love Me

To je ena tistih pesmi, ki jim vedno prisluhneš, čeprav si jo slišal že tisočkrat. Pomaga tudi to, da se prepoznam v besedilu. :)

3. Cigarettes After Sex – Cry

Motivacijske pesmi so super, a vsak seznam predvajanja potrebuje dah svežine. To pesem si zavrtim, ko se želim sprostiti po dolgem dnevu, in vedno deluje. Tudi besedilo je čudovito!

4. Paul Kalkbrenner – No Goodbye

Pesem sem prvič slišala v živo na glasbenem festivalu, ravno ko je vzhajalo sonce, zato si lahko predstavljaš, da ima v mojem srcu posebno mesto.

5. Wicked Game – Chris Isaak

Kljub vsem komentarjem o strtih srcih, ki jih ima ta pesem na YouTubu, se mi zdi precej mistična in erotična, zato sem se vanjo zaljubila. Zame je med obveznimi!

6. Lady Gaga – Always Remember Us This Way

Ko sem v kinu prvič gledala Zvezda je rojena in slišala to pesem, sem jokala kot dojenček. Prepričana sem, da je to ena tistih pesmi, ki vedno ostanejo s tabo, čeprav vsi pravijo, da je tak kliše.

7. Sam Smith – How Do You Sleep?

Oboževalka Sama Smitha sem že od leta 2012, saj se mi je vedno zdel tako pristen, in ko je izdal to pesem, sem bila čisto vzhičena. Popolnoma brez olepšav je in resnično pokaže njegov pravi jaz, obožujem jo!

8. Billie Eilish – Bad Guy

Bolj je čudaško, bolj mi je všeč. In prav zato ljubim pesem »Bad Guy« in Billie Eilish! Odlična je tudi za spodbudo, ko se odpravim v telovadnico.

9. Rihanna – Love on the Brain

To ni tipična pesem, ki bi jo navil do konca, a vseeno je to Rihanna in pusti močan vtis. Spada tudi med pesmi, ki jih redno igram na nastopih, zato se je morala znajti na lestvici.

10. Selena Gomez – Lose You to Love Me

Nikoli nisem bila velika oboževalka Selene, toda ta pesem zadene v živo. Bilo bi krivično, če je ne bi uvrstila na lestvico. Dobro jo poslušaj, ker je res močna!