Priča o legendi

Od Sputnika do slijetanja na Mjesec, od šampiona do revolucionara, od udobnih tradicija do velikih promjena Cockta nije bila samo svjedok vremena, već je stvarala istoriju.

Istraži legende

 • Rođenje legende

  U doba velike obnove rođena je legenda. Pedesete su bile doba ostvarivanja snova, djela, odlučnosti i predanosti. Stvarao se bolji svijet – s Cocktom u samom srcu.

 • Cockta ljubavi

  Mir: otvaranje Cockte. Harmonija: dijeljenje Cockte. Ljubav: bočica Cockte s dvije slamke. To je bilo vrijeme savršenog osvježenja: Cockta, zvanično piće šezdesetih, decenije ljubavi.

 • Cocktiranje svijeta

  Grupa Beatles je raspala, Mjesec je osvojen, rok je postao grublji, a svijet je očvrsnuo. Sedamdesete su bile čudna vremena, a Cockta je bila nostalgična, savremena i futuristička.

 • Cockta manija

  Svjetla! Muzika! Zabava! Cockta! Tokom decenije izvođača s po jednim hitom Cockta je već postala klasika, usred bizarnih odjevnih predmeta i frizura Cockta je bila neprikosnoveno kul, a na plesnom podijumu Cockta je imala najbolje pokrete.

 • Cockta
  mijenja
  svijet

  „Srušite ovaj zid i dajte mi Cocktu!" Devedesetih se sve promijenilo, od osnovne ekonomije do geografskih karata. Bilo je to vrijeme ushićenja, a mi smo u svojim rukama držali svoju Odu radosti: hladnu, savršenu Cocktu.

 • Cocktin milenijum

  Kad se budućnost dešava oko tebe, dobro je imati nešto nepromjenljivo i vječno na što se možeš osloniti i u čemu možeš uživati. Ukusnog vodiča za stvari koje dolaze, šištavu potvrdu naših izbora. Budućnost je kul, kao i Cockta.

 • Cockta povezuje

  Uzmi Cocktu. Lajkuj Cocktu. Dijeli Cocktu. Najdruštvenije piće u doba društvenih medija, glavna veza globalnog, umreženog sela. Evo i savršenog emotikona za dvadesete godine ovog milenijuma: boca s plavom etiketom i jednom riječju na njoj: Cockta.