Cockta limited couture streetwear promo mn
LIMITED COUTURESTREETWEAR
ŽIVIZA SVOJU STVAR
fueled by Cockta

LIMITED COUTURESTREETWEAR ŽIVIZA SVOJU STVAR fueled by Cockta

Hrabra, buntovna i u prepoznatljivim bojama – stigla je Cockta limitirana streetwear kolekcija koja je nastala u ekskluzivnoj saradnji sa mladim i talentovanim dizajnerima iz regije.

Živi za svoju stvar. Svakog dana. Svakog trenutka.

Kao ambasadore mladih generacija, želeli smo da podržimo lokalne streetwear dizajnere koji žive za svoju stvar - modu. Zamolili smo ih da dizajniraju po jedan unikatni komad za Cocktinu limitiranu streetwear kolekciju "Live for your thing".

Stigla je.
Hrabra, buntovna, uniseks.

Stigla je. Hrabra, buntovna, uniseks.

Hrabra, buntovna i uniseks, naša limitirana streetwear kolekcija donosi svež i urban dizajn. Većina komada je „one-size", a svojom svestranošću će se uklopiti u gotovo sve životne stilove i ukuse. Vaša je stvar kako ih nosite!

Video kolekcije

  • Stigla je. Hrabra, buntovna, uniseks.

Dizajneri x Cockta

DISCIPLINABOMBERJACKET

Dizajneri x Cockta

Bomber jacket by Disciplina

Disciplina je streetwear brend iz Srbije, osnovan 2016. Mlad i inovativan tim koji inspiraciju crpi sa ulice, iz svakodnevnog života, razgovora i misli autentičnih pojedinaca.

ANTHONY AVANGARDRAIN JACKET

Polazna ideja za stvaranje bila je prepoznatljiva kombinacija boja Cockte. Jarko plava uz jednako žutu meni je upalila lampicu da jedna može poslužiti za postavu jakne. Otuda ideja za kreiranje jakne. A koja jakna je večito moderna, uber kul i namenjena svima nego bomber jakna! Bomber Disciplina x Cockta namenjena je svim devojkama i momcima koji su smeli, spremni da pokažu svoj modni stav i žive svoj život po svojim pravilima!

 

Ivana Davidović, dizajnerica

 

Rain Jacket by Anthony Avangard

Anthony Avangard je mladi hrvatski dizajner iz Zagreba. Njegova stvar je moderna muška odeća sa sportskim dodirom.

HILLS CLOTHINGHOODIES

Najviše volim da radim na gornjim odjevnim predmetima jer je to najveća površina na kojoj mogu da intervenišem. Inspiracija mi je došla vrlo spontano, jednostavno sam video sliku u glavi da bi bilo jako kul imati jaknu za festivale, koja se spremi u svoju torbicu, ne zauzima puno prostora i služi svrsi. Osim da je estetski privlačna, želeo sam da jakna bude funkcionalna i unisex.

 

Anthony Avangard, dizajner

 

Hoodies by Hills Clothing

Hills Clothing je urbani streetwear brend iz Srbije. Njihov potpis su jedinstveni, urbani i funkcionalni komadi napravljeni od najkvalitetnijih materijala.

YUGOSLOVENKABELT BAG

Volim dukseve jer oni svaki dan čine toliko udobnijim i lepšim. Hills x Cocta merch je za sve one koji se ne boje da budu drugačiji. Jednostavan i upečatljiv dizajn ovih dukseva sigurno će privući poglede.

 

Kristian Zdravković, dizajner

 

Belt bag by Yugoslovenka

Iza brenda Yugoslovenka stoji devojka koja živi za modu na relaciji dva glavna grada - Ljubljane i Beograda. Njeni komadi su pažljivo osmišljeni i ručno izrađeni, idealni su za svaku urbanu devojku koja živi za svoju stvar.

Iskustvo je bilo zaista jedinstveno, isti bih pridev vezala uz torbicu za struk. Dizajn prati oblik logotipa Cockte koji je bio moja polazna tačka za kreiranje nepravilnog ovalnog oblika. Mislim da sam uspela u svojoj ideji - da kreiram bezvremenski komad sa daškom nostalgije.

 

Manja Stević, dizajnerica

Pogledaj
intervju

Pogledaj intervju

Pogledajte intervju sa dizajnerkom Ivanom Davidović. Otkrijte kako je tekao dizajnerski proces izrade COCKTA x DISCIPLINA bomberica za našu limitiranu streetwear kolekciju "LIVE FOR YOUR THING" i kako je njen brend Disciplina iz crno-belog fazona otišao u prepoznatljive i jarke Cockta boje za ovu saradnju.

Pogledaj intervju

  • Pogledaj intervju

Želiš i ti da nosiš ovu
neodoljivu Cockta streetwear kolekciju?

Prati nas na InstagramuFacebooku i Twitter-u i saznaj kako najlakše da osvojiš omiljeni komad.