за нас

Cockta е дел од Atlantic Grupa, вертикално интегрирана мултинационална компанија чии деловни активности вклучуваат истражување и развој, производство и дистрибуција на стока за широка потрошувачка, со присуство во повеќе од 40 земји низ целиот свет.

Контакт за потрошувачите

[email protected]
0800 200 00