ЛЕГЕНДАРЕН ВКУС!

Специјални природни ароми измешани со суптилна игра на карамела, шипка, коктел од единаесет билки и природен CO2. COCKTA веднаш ги буди сеќавањата на младоста и првата љубов и со нејзината автентичност создава нови легенди.

НАДГРАДЕНИОТ РЕЦЕПТ

го задржува целосниот карактер на COCKTA, нејзиниот легендарен вкус, боја, изглед и сите својства што ја направија COCKTA толку омилена уште од 1953 година.

КОКТЕЛОТ ОД ЕДИНАЕСЕТ БИЛКИ

е онаа специјална состојка што ја прави COCKTA единствена. Оригиналната мешавина потврдена од времето, го дава она je-ne-sais-quoi, мистериозна, чудесна и исклучителна нишка која го создава легендарниот вкус на COCKTA.

ЦЕЛОСНО ПРИРОДНИОТ CO2

земен од длабок, чист бунар, заштитен и недопрен со милениуми, го подобрува вкусот и ѝ ја дава на COCKTA нејзината исклучителна свежина по која сите копнееме.

БЕЗ ГЛИКОЗНО- ФРУКТОЗЕН СИРУП!

Неодоливиот вкус на COCKTA се држи до оригиналниот рецепт и не прави никакви отстапки. Додека голем број коли користат адитиви за добар вкус, COCKTA нема никакви вештачки ароми, а има легендарен вкус!

БЕЗ КОФЕИН И БЕЗ ОРТОФОСФОРНА КИСЕЛИНА!

Не можеме доволно да ја нагласиме природноста на COCKTA: се бориме за совршено освежување за секого. Уживај во легендарниот вкус без грижи!

Запознајте го семејството Cockta

Отсега можете да уживате со легендарната Cockta во три различни пакувања: во пластични шишиња од 1,5 l и 0,5 l и во стаклено шише од 0,275 l.