2lazar sl
Lazar Ćurković

Lazar Ćurković

Voznik longboarda

Oglej si zgodbo

  • Lazar Ćurković

»Ko drvim v vetru, ne razmišljam preveč, temveč preprosto uživam ob zvokih narave in se počutim fantastično. Kljub temu ostajam zbran, saj so ceste prometne, jaz pa dosegam hitrost tudi do 80 km/h.«

Življenje je zame velika igra, večino časa se zabavam. Prijatelji pravijo, da imam nalezljiv nasmeh – to mi ustreza, saj obožujem druženje in naša srečanja.

Že od nekdaj imam rad adrenalin in hitro vožnjo, še posebej pa me pritegne to, da lahko s telesom sledim kolesom. Živim v Leskovcu, kjer se ne dogaja veliko, zato sem se odločil, da bom sam poskrbel za malo akcije.

»Ko bom postal očka, bom otroku takoj kupil desko.«

Akcijo potrebujem vsak dan, zato sem se obdal z ljudmi, ki jih žene ista strast kot mene. Po dolgih vožnjah me adrenalin še več dni ne spusti in ravno to je ta moč in občutek, ki me osrečuje.

Na cesti moram biti zelo previden, saj voznikom ni všeč, da drvim po njej, jaz pa uživam v tem in imam občutek, da sem v video igrici. Kadar vozim v dežju ali ponoči, moram biti še posebej previden, vendar imam takšne vožnje najraje, saj moram takrat dati res vse od sebe.

#tvojastvar

Če te zanima prihodnost, zgrabi Cockto in se ozri v ogledalo – to si ti. Ti in vsi neustrašni, pristni ljudje svobodnega duha, ki imajo pogum, ljubezen in strast za uresničitev svojih želja. Cockta ti stoji ob strani, ti pa si tu, na vratih v prihodnost. Odpri jih!