Koala voice 28 mo sl
Koala Voice

Koala Voice

Indie rock, modern pop, disco & punk band

Oglej si zgodbo

  • Koala Voice

»Skupaj igramo, ustvarjamo, živimo in se družimo. Pravzaprav smo mala družina, v kateri se vsi razumemo in drug drugega spoštujemo.«

Manca Trampuš, Domen Don Holc, Tilen in Miha Prašnikar

Poznamo se iz rodnega kraja, združila nas je glasba, bili pa smo in še vedno smo drug drugemu v oporo.

Začeli smo skupaj ustvarjati glasbo, biti izvirni in drugačni. Vseeno nam je, kaj si o nas mislijo drugi in kako nas vidijo, pomembno nam je, da občinstvo spozna in ceni naše delo. So dnevi, ko nimamo navdiha, vendar takrat brez pritiska in spontano nastajajo najboljše pesmi. Ko skladamo novo pesem, nas vodi izključno strast, zato so lahko naše pesmi v kateremkoli jeziku. Pišemo tako, kot se tisti trenutek počutimo, naša velika prednost pa je, da ne poznamo meja.

»Ne morete nas uvrstiti v točno določeno zvrst. Vem, da je to vsem najpomembneje, vendar igramo tako, kot se tisti trenutek počutimo, in včasih je to rock, včasih punk, včasih pop, odvisno, kam nas zanese.«

Zelo dobro se ujamemo in vse počnemo skupaj, živimo v isti hiši, v kleti pa vadimo. Čeprav zveni idilično, vsi delamo in z nečim moramo plačevati račune. Super je, da imamo samo nekaj stopnic do svoje kreativne tovarne, kjer ustvarjamo nove pesmi. Glasbo ustvarjamo glede na svoje počutje, ne maramo, da nas uvrščajo v neke določene žanre. Igramo vse, pop, rock, punk, kakor pride. Vadimo vsak dan, tudi če samo eno uro. V tem uživamo, to je del nas. Ne mislimo, da smo slavni, niti nam to ni bil cilj. Želimo samo ustvarjati glasbo, ki nam je všeč in ki ugaja tudi občinstvu.

Polna dvorana zadovoljnih poslušalcev je naša nagrada za vloženi trud in dodatna energija za ustvarjanje. Kot vsaka skupnost imamo slabe dni in se prepiramo okrog malenkosti. Najpomembneje je, da naši prepiri ne trajajo dolgo, vzajemno spoštovanje pa je ključ našega odnosa in prijateljstva. V našem bendu ni vodje, rešitve iščemo z dogovorom.

#tvojastvar

Če te zanima prihodnost, zgrabi Cockto in se ozri v ogledalo – to si ti. Ti in vsi neustrašni, pristni ljudje svobodnega duha, ki imajo pogum, ljubezen in strast za uresničitev svojih želja. Cockta ti stoji ob strani, ti pa si tu, na vratih v prihodnost. Odpri jih!