Aerial acrobatics 8 hr
Antea &  Antonia & Dora

Antea & Antonia & Dora

Aerial acrobatics

Oglej si zgodbo

  • Antea & Antonia & Dora

>>Svojega konjička ne bi zamenjale za nič na svetu.<<

Spoznale smo se ravno na urah zračnih akrobacij.

Dora hodi na hoop, Antonia na svilo, jaz pa na trapez. Žal mi je, ker nisem prej odkrila trapeza, saj gre za odlično telesno vadbo, ki hkrati sprošča stres.

>>Številni menijo, da nismo normalne, saj izvajamo točke na velikih višinah, vendar me pri tem uživamo, kar pa je tudi najpomembnejše.<<

Dolgo sem se borila proti strahu pred višino, a sem ga uspešno obvladala, pri čemer je trapez odigral pomembno vlogo. Zračne akrobacije so nam prinesle le pozitivne stvari, zdaj smo bolj prepričane vase, samozavestnejše in srečnejše. Vsak prosti čas preživimo v dvorani, kjer izpopolnjujemo stare točke in pilimo nove. Prijatelji in sorodniki nam zato pogosto očitajo, da smo več v dvorani kot z njimi, saj takoj po službi „letimo" v dvorano.

>>Bodite veseli in počnite tisto, kar imate radi – eni bodo takoj prepoznali trud in ljubezen, drugi nikoli.<<

Zelo težko je opisati tisti občutek in zadovoljstvo, ki nam ju prinašajo ure zračnih akrobacij. Antonia in Dora sta arhitektki in komaj čakata, da prideta v dvorano, saj ves dan preživita v pisarni, jaz pa imam vendarle malo več sreče, saj delam kot baristka v kavarni in sem ves dan v gibanju.

Želimo si, da bi družba prepoznala naše veščine in trud. Želimo si, da bi prihodnje generacije imele več izbire oziroma da bi lahko živele od konjička, s katerim se ukvarjamo.

#tvojastvar

Če te zanima prihodnost, zgrabi Cockto in se ozri v ogledalo – to si ti. Ti in vsi neustrašni, pristni ljudje svobodnega duha, ki imajo pogum, ljubezen in strast za uresničitev svojih želja. Cockta ti stoji ob strani, ti pa si tu, na vratih v prihodnost. Odpri jih!