4w5a4734 sl

Festival Yammatovo

Glasbeni festival zabave in povezovanja

Oglej si zgodbo

  • Festival Yammatovo

»Nekateri so mnenja, da je en Yammatovo na leto premalo in bi lahko organizirali več takšnih dogodkov, a mi menimo da je bolje eden kot nobeden.«

Yammatovo je iskren in poseben, kot njegova partnerica Cockta

Yammatovo je glasbeni dogodek, ki želi v duhu mladosti združevati velika medijska imena. Zaradi svoje iskrenosti in karakternosti je na svojo stran pridobili veliko množico ljudi, ki se iz leta v leto veča. Ljudje, ki so poslušali radio Yammat FM so si želeli nekaj več in zato so organizatorji ob obletnici radia, novembra 2015 organizirali prvi dogodek, na katerega so povabili Marka Almonda. Leta 2016 so prišli skupina ABC, Martin Fry in zagrebški simfoniki pod okriljem Anne Dudley. Pri tretjem dogodku so želeli prekiniti temo 80-ih in povabili so skupino The Cardigans. Yammatovo je družbeni dogodek sezone, predvsem zato ker imajo ljudje radi Yammat, ki je demokratičen radio, ki predvaja različno glasbo in ki ni podlegel vplivom formatiziranega radia.

»Yammatovo 3 fueled by Cockta je bil nepozabni spektakel, kaj bo prineslo četrto Yammatovo?«

Nepozaben spektakel – Yammatovo 3 fueled by Cockta

Cockta je vsa leta v sodelovanju z radiem Yammat FM organizirala glasbeno-družabni dogodek sezone. Lansko tretjo izdajo Yammatova so pozdravile in pohvalile številne znane osebnosti s kulturne, družabne, glasbene in politične scene, ki so se sprostile ob dobrih ritmih in osvežilni Cockti.

Letošnji Poletni Yammatovo flueld by Cockta se bo odvijal 10.8.2018 v Šibeniku. Med najbolj zvenečimi imeni so tokrat Pips Chips & Videoclips, Mayales in DJ Maminho. Po lanskem uspehu in unikatnem spektaklu se postavlja vprašanje - kaj bo prineslo Yammatovo 4?

Lani je rekordno število zvestih poslušalcev dogajanje spremljalo v spletnem prenosu v živo na spletni strani yammatovo. com – po statistiki z livestream.com je bilo Yammatovo 3 fueled by Cockta tistega dne eden najbolj gledanih dogodkov na svetu.

#tvojamuzika

Če se rad predajaš glasbenim ritmom in uživaš v druženju, potem moraš spoznati festivale, ki jih sponzorira Cockta. To so dogodki, ki povezujejo, ustvarjajo vezi in rodijo ljubezen do doživetega življenja. Cockta bo ob tebi, skozi vse nepozabne trenutke poletja. Zgrabi jo in se predaj vibracijam!