Banner ozadje eztwins sl
Top 10 Playlist

Top 10 Playlist

by EZtwins

Poslušaj zdaj!

  • Top 10 Playlist

Photo by Nikola Janušić

Enej in Žiga svoj neverjeten talent in povezanost izražata skozi energijo in popolnost giba.

Glasba ju tesno povezuje s strastjo, poklicem, poslanstvom. Ne mirujeta, vselej sta v iskanju novega in odprta za vse žanre. Tale playlista odseva njun pisan glasbeni okus in je obenem kratka pripoved o tem, kako ju tudi zvok in ritem definira.

Photo by Nikola Janušić

Energija dneva z EZtwins:

1. Tuxedo - The Right Time (Jean Tonique remix).

We like it funky! Komad na katerega sva naredila eno najinih zadnjih koreografij.

2. Phlake - The Rascal

Všeč nama je, kako eden najinih najljubših evropskih artistov meša novodobni smooth-elektro pristop s svojim R&B-jevskim vokalom. Blizu nama je tudi zato, ker naju je s to glasbno seznanil najin prijatelj Tobias Ellehammer, s katerim smo skupaj tekmovali na TV oddaji World Of Dance.

3. YBN Coredea - RNP (feat. Anderson Paak)

Anderson Paak se je znašel pod najnim drobnogledom z izdajo Malibu plošče. Od takrat je njegov novodobni funk vedno nekje med prvimi desetimi komadi katerekoli najine playliste.

4. Stromae - Defiler

Ta Belgijec je genij! Izjemen producent, vsebinsko in besedilno zelo močen, one man band ... Komad je razdeljen na več delov, kjer se prekrivajo elementi trap in dance glasbe. Tudi video spot je vreden ogleda.

5. Masego - You Gon Learn Some Jazz Today

Včasih se rada potopiva v glasbo z zanimivim konceptom in dobrimi beati. Tale je en od njih. Kratek a sladek. Masego je virtuoz, saj poje, igra presenetljivo število glasbil in producira svojo glasbo.

6. Kaytrenada - Lite spots

Eden od DJ-jev, ob katerem bi lahko plesala celo noč. Odličen komad in odličen glasbenik!

7. Red Hot Chilli Peppers - Californication

Klasika. Preden sva plesala sva igrala nogomet, skejtala in poslušala rock/hard rock.

8. Nas - Made You Look

Nasova besedila in sporočila so posebna. Ko sva začela poslušat hipohop, sva začela s pravim hiphopom. Še danes se ob tem komadu spremeniva v mulca, dereva se in streljava v zrak z navidezno pištolo. :)

9. Chris Brown - No Guidance ft. Drake

Redko poslušava komercialen pop, ampak tale komad je v današnji hip hop in pop kulturi precej pomemben: po dolgih letih konflikta sta stopila skupaj artista ter ustvarila dober komad, še posebej hud je zadnji del.

10. Zlatko - A Si Ti Tut Not Padu

Zlatko je Fužinc tako kot midva, že od svoje prve plate je del najine glasbene knižnjice. Ko sva kot najstnika preživljala veliko časa za blokom, naju je njegova glasba navdihovala in motivirala, da sva vztrajala pri svojih sanjah.