Sea dance sl

Festival Sea Dance

Festival morja in glasbenih ritmov

Oglej si zgodbo

  • Festival Sea Dance

»Sea Dance je doma na edinstveni lokaciji, tik ob morju, kjer hitro zapaše hladna Cockta.«

Največji open air festival na Jadranu ima edinstveno lokacijo in legendarnega sponzorja.

Sea Dance je festival, ki se ponaša s številnimi nagradami, med drugim tudi z nagrado za najboljši festival leta 2014 (European Festival Medium Size) in izjemnimi ocenami svetovno znanih medijev. Na državni ravni je festival prejel nagrado za dogodek leta (Wild Beauty Award 2014). Vse to mu je prineslo večjo prepoznavnost, ki jo dopolnjuje edinstvena lokacija. Festival je doma na plaži Jaz, ki je od Budve oddaljena le 2,5 km. Zaradi svoje neposredne lokacije ob morju je to idealno mesto za največji open air festival na Jadranu. Lani je glavni oder sprejel kar 30.000 udeležencev! Cockta je skušala odžejati vse.

»Največji open air festival na Jadranu je pripravljen na edinstven zaključek leta.«

Cockta se rada druži z mladimi.

Cockta sodeluje, sponzorira in podpira mednarodne glasbene festivale iz območja Jadranske regije in tako ljudem omogoča vrhunske glasbene užitke. Pijača mladosti vedno podpira lokalno ustvarjalnost mladih, avtentičnost in je ambasador drugačnosti vseh ljudi, ki živijo za svojo stvar.

Letos se bo dogodek odvijal od 30. avgusta do 1. septembra v Buljarici (Črna Gora), kjer bo nastopilo več kot 30 glasbenih izvajalcev. Med njimi bodo Paul Kalkbrenner, Nina Kaviz, Eagles & Butterflies, DaxJ, Sofia Rodina, Francois X.

Tam, kjer je zabava je Cockta, zato bomo kot sponzor prisotni na samem dogodku in bomo skrbeli, da v poznih poletnih dneh žeja ne bo premočna. Cockta postavlja nove trende tudi po okusu, saj nadgrajuje recepturo z izvlečki naravnih zelišč, postaja bolj naravna in s tem še bolj privlačna za sodobne ljudi. Se srečamo na plaži Jaz?

#tvojamuzika

Če se rad predajaš glasbenim ritmom in uživaš v druženju, potem moraš spoznati festivale, ki jih sponzorira Cockta. To so dogodki, ki povezujejo, ustvarjajo vezi in rodijo ljubezen do doživetega življenja. Cockta bo ob tebi, skozi vse nepozabne trenutke poletja. Zgrabi jo in se predaj vibracijam!