Freedom squad banner image sl
Freedom Squad

Freedom Squad

Cockta predstavlja Freedom Squad

Poglej zgodbo

  • Freedom Squad

Senidah. Kraljica svojevrstnih vokalov, diva. Ki je resnično svobodna le takrat, ko je zvesta sama sebi. In ki verjame, da ne smeš nikoli nehati leteti.

V mestu je nov Cocktin Freedom Squad. Ekipa individualistov, ki so si povsem različni, a jih druži uporniški duh.

Vsi postavljajo svoja pravila. Verjamejo vase in v svoj talent, vztrajnost ter originalnost, s katerimi dokazujejo, da je vsaka pot, ki ji slediš s srcem in strastjo, prava. Tudi če je čisto drugačna od vseh drugih. Tudi če gre v povsem drugo smer.

15 ljudi, 15 svobodnih duš, 15 originalov. Kdo so?

Monika Smiljanić, DJ, ki glasbo upogiba na zasvajajoč način in je poosebljeni cool. In ima za eno osebo čisto preveč energije.

Artan Lili. Nekonvencionalna glasbena četvorka s samosvojim divjim mojom, v katerem štejejo srce, ljubezen in brezkompromisnost.

Dušan in Miloš Pavlović. Čudoviti duši, za kateri je življenje osupljivo, če si sposoben nanj gledati skozi pozitivna očala.

Čivro. Najbolj simpatični rocker na svetu, za katerega je življenje grad, v katerem moraš sesti na svoj prestol. In zverinsko zavladati kot princ.

Matija Cvek, čudežni vokalist, ki pravi, da se življenje začne tam, kjer se konča cona udobja.

Minimalistična, preprosta in noro pristna ustvarjalca vokalov ter elektronskih ritmov, Zala in Gašper. Ki pravita, da ni nujno slabo, če si majčkeno neroden.

Gaja Prestor, eterična, a odločna pevka, ki se vsega loteva z ljubeznijo. V sebi nosi strast, vizijo pa tudi ponižnost in moč.

Enej in Žiga, EZtwins, izjemna plesalca, ki krojita prihodnost po svojih načrtih. V dvojino pa verjameta ne glede na uspehe in poraze.

Kristina Salinović, črn z mavrico obdan samorog, ki se igra z modo in ustvarja iz nje svojskost. Neodvisnost, lepoto, moč.

Kakšnega upornika pa nosiš ti v sebi?