Exit3 sl

Festival Exit

Glasbeni festival zabave in povezovanja

Oglej si zgodbo

  • Festival Exit

»Skozi leta je EXIT poskušal povezati ljudi. Jih pripraviti, da bi med seboj iskali podobnosti in ne razlike.« Damir Urban

EXIT aktivizem in ljubezen do glasbe se družita z originalnostjo Cockte.

Prepusti se ritmom in najboljši zabavi daleč naokoli. Exit bo letos v Novem Sadu (Srbija) navduševal že 18. leto zapored in zbrano množico mladih, med katerimi si lahko tudi ti, popeljal na edinstveno pot glasbenih užitkov. Ta glasbeni festival so prvič organizirali leta 2000, kot študentski protest proti takratni vladi. Z leti se je razcvetel v ikoničen dogodek regije. Pomisli - obiskalo ga je že preko 2 milijona ljudi. Festival je leta 2017 prejel nagrado za najboljši evropski festival leta, kjer se je za laskavi naziv potegovalo kar 350 drugih festivalov! To je še en razlog, da letos festivala enostavno ne smeš zamuditi!

»EXIT je okviril in pokazal svež obraz sodobne države, ki se je odprla svetu, urbana in nasmejana, demokratična in uspešna.« Kokan Mladenović

Cockta in mladi vidijo svet na isti način.

Cockto in mlade združujeta veselje do zabave in mladostniški duh. Legendarna pijača mladosti bo ponovno sponzor pri izvedbi tega tradicionalnega festivala. Pripravljena na druženje, zabavo in občutenje pozitivnih vibracij. Cockta je pijača, ki sprejema vašo originalnost.

Letos se bo množica mladih v Petrovaradinski trdnjavi zbrala od 12. do 15. julija 2018, kjer bodo nastopili David Guetta, Grace Jones, Migos, Fewer Ray, LP, Ziggy Marley, Adam Beyer B2B Ida Engberg, Alice Merton, Maceo Pley, Nina Kraviz in mnogi drugi.

Dogajanje na Exitu je vedno izvrstno in vznemirljivo. Več kot dvesto tisoč obiskovalcev Exita 2017 je imelo možnost obiskati Cockta Fun Zone ali pa Cockta Beats & Bass Stage. Vsak 11. obiskovalec festivala je užival v originalnem okusu Cockte. Do zadnjega, četrtega dne festivala, je 20 odstotkov obiskovalcev na sebi nosilo nalepko ali tetovažo Cockta, več kot 350 ljudi pa je sliko s tetovažo Cockte objavilo na družabnih omrežjih. Boš letos med njimi?

#tvojamuzika

Če se rad predajaš glasbenim ritmom in uživaš v druženju, potem moraš spoznati festivale, ki jih sponzorira Cockta. To so dogodki, ki povezujejo, ustvarjajo vezi in rodijo ljubezen do doživetega življenja. Cockta bo ob tebi, skozi vse nepozabne trenutke poletja. Zgrabi jo in se predaj vibracijam!