6 kosov prtljage za poletne festivale sl

6 kosov prtljage,

s katerimi kraljuješ poletnim festivalom

Najlepši del leta je tu. Noči in pijače so daljše, udeleženci javnega potniškega prometa oddajajo vse intenzivnejše arome in od swipanja levo ter desno imaš v palcu boleč krč. Skrajni čas je, da spokaš na kakšen glasbeni festival!

Zate smo pripravili seznam stvari, ki jih krvavo potrebuješ - vse od profesionalne kamping opreme pa do malenkosti, na katere bi bila tvoja mama strašno ponosna. Ali pa tudi ne.

1. Vstopnica. Doh.

 

2. Vlažni robčki.

Festivalski toaletni prostori so preizkušnja posebne vrste. Urjenje za specialno enoto? Pha! Plesniv sir s pretečenim rokom? Za amaterje. Čiščenje nabito polne nečakove plenice? No ja, blizu. Saj štekaš, a ne? Vzemi robčke. Na festivalu bodo tvoj najboljši prijatelj.

 

3. Vemo, da ne maraš dežja.

Pa se zavedaš, da tudi dež ne mara tebe? Festivalski dež prihaja z enim samim namenom: da uniči vse, kar je zate pomembno! Uničenje namreč odplavi zlobne pripombe na račun vode na Twitterju. A pozor, dež ti ne more preprečiti, da kupiš vodoodporen etui. Tvoje jabolko ti bo hvaležno.

 

4. Vodna pištola.

A moramo sploh napisati, zakaj?

 

5. Power bank.

Razmišljaš o digitalnem vikend odklopu? Priklopi možgane nazaj. Treba bo poiskati prijatelje ali pa vsaj objaviti kakšno fotko na Instagramu. Kako ti bodo tisti, ki so ostali doma, sicer sploh lahko zavidali?

 

6. Vreča ljubezni za dva.

Festivalski flirti so nepozabno doživetje, vendar romantike nič ne ubije bolj kot stara raskava rjava dedkova spalka. Omisli si vrečo ljubezni za dva! V njej lahko spiš, jo raztegneš in na njej gostiš celo pleme ali pa ...

 

Lepo poletje ti želimo!