Monika bruna sl

Monika & Bruna

Ljudi moti tuja svoboda

Oglej si video

  • Monika & Bruna

Monika in Bruna sta par, ki je ljubezen postavil na povsem drugo raven.

Medtem ko ostali vidimo topel objem med dvema osebama, ki se ljubita, drugi vidijo »lezbijki«. Ljubezen je različnih oblik in čas je, da jo začnemo sprejemati takšno, kot je.

Lani smo z našo kampanjo izrazili podporo vsem oblikam ljubezni, vključno z ljubeznijo znotraj LGBT + skupnosti.

Monika in Bruna sta par, ki je ljubezen postavil na povsem drugo raven. Celotni regiji sta dokazali, da je biti zaljubljen in ponosen na to, kar si, nekaj povsem običajnega, in da se ljudje tega ne bi smeli bati. Ker gre samo za ljubezen.

Seveda je bilo pri prikazovanju nečesa tako intimnega širši publiki tudi nekaj izzivov. Vendar obe to dojemata kot pozitivno izkušnjo. Tako zase kot za vse ostale, ki se še vedno borijo za to, da bi lahko živeli in ljubili svobodno.

Javnosti, ki je sicer spremljala kampanjo, pa je morda ostalo skrito, da sta se Monika in Bruna razšli tik pred izidom kampanje. To je bil zagotovo eden največjih izzivov, s katerimi sta se soočili med kampanjo. Po eni strani sta bili ponosni na spremembe, ki sta jih sprožili v regiji. Po drugi strani pa sta se še vedno videli v objemu bivše ljubezni. Na srečo sta zvezo končali v dobrih odnosih. Zato danes v šali povesta: "Kamorkoli zdaj odideva na zmenek s kom drugim, tam vedno srečava bivšo".

Poleg nepričakovanih izzivov pa so bili neverjetni tudi odzivi ljudi. Čeprav nekatere še vedno jezi svoboda drugih ali pa se je celo bojijo, pravita, da nista prejeli niti enega negativnega odziva.

Monika in Bruna sta ponosni na sporočilo,
ki sta ga pomagali predati ljudem.


Ne samo, da sta se opolnomočili sami, ampak sta to pomagali storiti tudi mnogim drugim. Zlasti mladim, ki jim s takšnimi akcijami sporočamo, da so popolnoma normalni, ne glede na to, koga ljubijo.

Ker nikogar ne bi smela definirati zgolj njegova ljubezen. Koga ljubiš, je le en del tebe. Le en del vseh nas. Pomagajmo, da to spoznajo tudi ostali. Ker bi #TvojaLjubezen morala biti le #TvojaStvar.

Oglej si video z Moniko in Bruno!

#TvojaLjubezen #TvojaStvar