30710396 212983712767936 2817827755419238400 n sl

Festival Fuksi

Festival urbane kulture

»FUKSi je festival za moderne i dinamične ljude sa mladošću u srcu.«

Tradicionalan i moderan festival za one koji su uvek mladi, kao Cockta.

FUKSi prevashodno želi da doprinese formiranju Slovenije kao festivalske destinacije. U naše krajeve želi da privuče strane i domaće goste. Cilj održivog usmerenja festivala je da poveže festivalski sadržaj, i to ne samo na društveno-kulturnom nivou, i poveća prepoznatljivost čitave destinacije Slovenije sa centrom Ljubljanom. Doživljaj FUKSija je kao stvoren za modernog turistu, mladu i dinamičnu osobu! Dopunjen je tradicionalnom i kulinarskom baštinom i lepotama prirode. Slovenija je minijaturna država koja može da objedini različite doživljaje u vremenski i prostorno savladivu celinu.

»Cockta i mladi iz Fuksija zajedno mogu da stvore trendovski i tradicionalan festival u slovenačkoj prestonici.«

Cockta zna da na mladima svet ostaje.

Mada Cockta ove godine slavi već 65. rođendan, uprkos svom jubileju ostaje legendarna ikona mladosti i za nove generacije mladih. Zato je Cockta odlučila da pruži podršku mladom muzičkom festivalu u Ljubljani.

Festival je održan od 15. do 16. juna 2018. u centru Tobačna u Ljubljani gde su okupljeno mnoštvo zabavljali Morčiba (Morcheeba), jedan jedini Umek, Ten Vols (Ten Walls), Majk Vejl (Mike Wale) i mnogi drugi.

Budući da je kao jedan od glavnih sponzora Cockta ove godine na festivalu urbane kulture bila prisutna prvi put, pozivamo sve ljubitelje urbanih trendova u oblasti muzike, sporta, ukusa, umetnosti i prirode da nam se pridruže na održivo usmerenom i društveno-angažovanom festivalu koji prati moderne trendove.

#tvojamuzika

Ukoliko voliš da se predaješ ritmu muzike i da uživaš u druženju, moraš da upoznaš festivale koje sponzoriše Cockta. To su događaji koji povezuju, stvaraju veze i rađaju ljubav prema doživljenom životu. Cockta će biti uz tebe, tokom svih nezaboravnih trenutaka leta. Zgrabi je i predaj se vibracijama!