Exit3 sl

Festival Exit

Muzički festival zabave i povezivanja

Pogledaj priču

  • Festival Exit

»Tokom godina EXIT je pokušao da poveže ljude. Da ih pripremi da potraže sličnosti između sebe, a ne razlike.« Damir Urban

EXIT aktivizam i ljubav prema muzici druže se sa originalnošću Cockte.

Prepusti se ritmu i nadaleko najboljoj zabavi. Exit će ove godine u Novom Sadu (Srbija) oduševljavati već 18. godinu zaredom i izabrano mnoštvo mladih, među kojima možeš da budeš i ti, odvesti na jedinstven put muzičkih užitaka. Taj muzički festival je prvi put organizovan 2000. godine kao studentski protest protiv tadašnje vlade. Tokom godina prerastao je u ikonički događaj regiona. Pomisli – posetilo ga je već više od 2 miliona ljudi. Festival je 2017. godine, kada se za tu laskavu titulu nadmetalo čak 350 drugih festivala, dobio nagradu za najbolji evropski festival godine! To je još jedan razlog zašto ove godine jednostavno ne smeš da propustiš festival!

»EXIT je uokvirio i pokazao sveže lice moderne zemlje koja se otvorila svetu, urbana i nasmejana, demokratska i uspešna.« Kokan Mladenović

Cockta i mladi vide svet na isti način.

Cocktu i mlade objedinjuju radost prema zabavi i mladalački duh. Legendarno piće mladosti ponovo će postati sponzor u izvedbi tog tradicionalnog festivala. Spremna na druženje, zabavu i osećanje pozitivnih vibracija. Cockta je piće koje prihvata vašu originalnost.

Ove godine mnoštvo mladih okupiće se od 12. do 15. jula 2018. u Petrovaradinskoj tvrđavi gde će nastupiti David Geta (David Guetta), Grejs Džons (Grace Jones), Migos, Fivr Rej (Fever Ray), LP, Zigi Marli (Ziggy Marley), Adam Bejer (Adam Beyer) B2B Ida Engberg, Elis Merton (Alice Merton), Maseo Plej (Maceo Pley), Nina Kravic (Nina Kraviz) i mnogi drugi.

Exit je uvek izuzetan i uzbudljiv. Više od dvesta hiljada posetilaca Exita 2017. imalo je mogućnost da poseti Cockta Fun Zone ili Cockta Beats & Bass Stage. Svaki 11. posetilac festivala uživao je u originalnom ukusu Cockte. Do zadnjeg, četvrtog dana festivala, 20% posetilaca na sebi je nosilo nalepnicu ili tetovažu Cockta, a više od 350 ljudi sliku sa tetovažom Cockte objavilo je na društvenim mrežama. Da li ćeš ove godine i ti biti među njima?

#tvojamuzika

Ukoliko voliš da se predaješ ritmu muzike i da uživaš u druženju, moraš da upoznaš festivale koje sponzoriše Cockta. To su događaji koji povezuju, stvaraju veze i rađaju ljubav prema doživljenom životu. Cockta će biti uz tebe, tokom svih nezaboravnih trenutaka leta. Zgrabi je i predaj se vibracijama!