Legendarni ukus!

Posebne prirodne arome u pratnji profinjenog plesa karamela, šipurka, koktela sačinjenog od jedanaest vrsta bilja i prirodnog CO2. COCKTA odmah budi uspomene na mladost i prvu ljubav i svojom autentičnošću stvara nove legende.

NADOGRAĐENI RECEPT

u potpunosti zadržava karakter COCKTE, njen legendarni ukus, boju, izgled i sva svojstva zbog kojih je COCKTA toliko voljena od 1953. godine.

KOKTEL OD JEDANAEST VRSTA BILJA

je onaj posebni sastojak koji čini COCKTU jedinstvenom. Originalna mješavina koja je položila test vremena pruža "ono nešto" – tajanstven, besprimjeran i izvanredan šmek koji stvara legendarni ukus COCKTE.

POTPUNO PRIRODAN CO2

izvađen iz dubina izvorskog bunara, netaknut i zaštićen hiljadama godina, poboljšava ukus i pruža COCKTI onu izuzetnu svježinu za kojom svi žudimo.

BEZ GLUKOZNO- FRUKTOZNOG SIRUPA!

Neodoljiv ukus COCKTE drži se originalnog recepta i ne prihvata nikakve kompromise. Dok se ukus brojnih kola poboljšava aditivima, COCKTA ne sadrži nikakve vještačke arome i ima legendaran ukus!

BEZ KOFEINA I BEZ ORTOFOSFORNE KISELINE!

Ne možemo dovoljno naglasiti prirodnost COCKTE: nastojimo da stvorimo savršeno osvježenje za svakoga. Bezbrižno uživaj u legendarnom ukusu!

Upoznajte Cockte

Odsad ti je legendarna Cockta dostupna za uživanje u 3 različita pakovanja: u plastičnim bocama od 1,5 l i 0,5 l i u staklenoj bočici od 0,275 l.