Stisni unfollow.
Izberi sebe.
Bodi FREE!

Stisni unfollow. Izberi sebe. Bodi FREE!

Valentinovo. Dan, ko v ospredje postavimo ljubezen. In pare. In cheesy zaroke. In... NE!

To je dan, ko UNFOLLOW-amo pravila valentinovega in odkrijemo skrivnost totalne svobode! Za valentinovo na prvo mesto postavimo sebe.

Osvobodi se preteklosti

Preveri galerijo ljubezenskih failov

Postani FREE!

Ker, če ne ljubiš sebe, kako boš ljubil_a koga drugega?

Poglej si sporočila, ki so se nas najbolj dotaknila v našem #selflove videu. Ker to valentinovo bo v ospredju najbolj pomembna oseba - TI.

Oglej si zgodbo

 • Postani FREE!

Osvobodi se preteklosti. Stisni UNFOLLOW.

Osvobodi se preteklosti in stisni UNFOLLOW! En gumb in en klik, da si FREE vseh toksičnih bivših!

Instagram username toxic osebe za UNFOLLOW:

* Vpiši naziv profila (@username), ki te bo popeljal na Instagram te osebe. Pazi, da ne gledaš starih slik, trenutnih storyjev ali highlightov, ker ne pozabi - izbral_a si sebe! Vse kar moraš storiti je, da klikneš UNFOLLOW!

Zidheartbrejkov

Če misliš, da samo tebi valentinovo daje grenak priokus, preberi spodnje zgodbe in vedi, da nisi edini_a. Preglej našo galerijo ljubezenskih failov in njihovih avtorjev, ki so se osvobodili pravil valentinovega in zaživeli FREE!

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Je to,da sva se s bivšo punco razšla za božič kar me je zelo prizadelo

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Moj najvecji heartbreak je bil ko sem zaključevala 4. letnik srednje šole. S takratnim fantom sva plesala skupaj na maturantskem plesu, že...

  Celoten zapis

  Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Moj najvecji heartbreak je bil ko sem zaključevala 4. letnik srednje šole. S takratnim fantom sva plesala skupaj na maturantskem plesu, že isti večer se je zelo cudno in nesramno obnasal do mene, tako da sem bila cel maturantski vecer zalostna. Jutro po maturantskem plesu (se preden sem utegnila popiti kavo) pa mi je rekel, da sva zakljucla, ker on ne vidi vec prihodnosti z mano. Seveda sem kmalu po temu ugotovila, da me je ze nekaj casa varal in je cakal pravi trenutek, da greva narazen, da bo lahko uradno z drugo. Najbolj me je pa razjezilo to, da mi ni zelel vrniti mojih stvari nazaj, da sem dobila vsaj nekaj nazaj sem se mogla zmenit z njegovo mamo. Ona itak ni vedla kaj je moje, tako, da mi je pol stvari manjkalo in jih se danes pogresam. Najbolj smesno pa je to, da mi je medtem ko je bil s to drugo ves cas pisal in posiljal snapchate kako se joka, ker me pogresa hah. Na koncu je pa tudi to drugo punco prevaral, ki mi je kasneje se pisala in se opravicevala.

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Punca ko ti pravi da bi bla tvoja wifey pa da bi tvojega otroka mela. Pol pa cingla telefon ob 5ih zjutraj ko greš na šiht. Preberš,...

  Celoten zapis

  Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Punca ko ti pravi da bi bla tvoja wifey pa da bi tvojega otroka mela. Pol pa cingla telefon ob 5ih zjutraj ko greš na šiht. Preberš, prodajala bi nage slike pa jo še fejk acc napizdi da ona pošlje 50€. Grema na razen, sem še pri njej ko iscem stanovanje.Pa že gre na morje za wikend z enim tipom, čez teden dni v shooping za 500€ z drugim.

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Po dveh letih kaotične veze, z ljubeznijo mojega življenja, jaz njemu da sem noseča, on meni da z bivšo ženo hodi na zakonske terapije!

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Karantena na valentinovo

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  ŠKODA BESED, AMPAK;
  S fantom sva bla skupi pol leta. Ko sva prvič spala skupaj, mi je reku, da ma dost zveze, ker ZARADI MENE skos...

  Celoten zapis

  Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  ŠKODA BESED, AMPAK;
  S fantom sva bla skupi pol leta. Ko sva prvič spala skupaj, mi je reku, da ma dost zveze, ker ZARADI MENE skos posluša nekega kolega govorit, kak bi me "nategnu". Js tega frenda sploh poznala nism, a fantu nisem mogla razložit, da ni problem v meni, ampak v kolegu. Zaradi prepirov sva se razšla.
  Mesec kasneje spoznam novega tipa preko instagrama, ki me po dveh zmenkih povabi na svojo fešto. Ko sem z busom prišla v mesto, mi je napisal, da me bo pobral njegov kolega, ker je on že nekaj spil. Kdo me pride iskat na postajo? Moj biuši. Ker ponoči ni prevozov do LJ, sem mogla z njim it na fešto, kjer sta se oba celo noč norčevala, kak sem zabita, da sem padla na varko. Ko grem spat pride v sobo kolega in me začne pretepat, ker sem "prizadela bivšega ker sem pršla". Ko me je zjutri zarad zvitga zapestja biuši pelu na urgenco, je kolega na skrivaj to live streamu svojim 14k sledilcem na TikToku, "top prank". Učeri mi napiše, če bi probala znova. A zgledam glupa?!

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Bila sem leto in pol v zvezi s francozom, tako da je bila zveza na daljavo. Marca 2020 se je hotel preseliti sem, že pred tem je zapustit...

  Celoten zapis

  Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Bila sem leto in pol v zvezi s francozom, tako da je bila zveza na daljavo. Marca 2020 se je hotel preseliti sem, že pred tem je zapustit podnajemniško stanovanje,dal odpoved v službi, rezerviral letalsko karto do Lj. Zaradi covida so na Brniku začeli odpovedovat lete in prvi dan od katerega se je začelo odpovedovat je bil med njimi tudi njegov let. Več mesecov se nisva videla, zgubil je čustva, končala sva.

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Z fantom sva se spoznala v osnovni soli, ze takrat sva imela "crush" drug na drugega, ampak sva se zaljubila sele v zacetku najinih 20ih. Skupaj...

  Celoten zapis

  Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Z fantom sva se spoznala v osnovni soli, ze takrat sva imela "crush" drug na drugega, ampak sva se zaljubila sele v zacetku najinih 20ih. Skupaj sva zivela 3 leta in se celo zarocila. Takoj sva rezervirala prostor, glasbo, tudi obleko sem ze nabavla. Potem pa bum, po dveh mesecih zaroke dobim SMS (!), da je konec. Brez tehtnega razloga. Nekaj DNI po tem sem izvedela da ima punco, ki jo je ze predstavil starsem, medtem pa je meni porocna obleka se vedno visela v omari.

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Fant me je zapustil, ker smrdim.