Stisni unfollow.
Izberi sebe.
Bodi FREE!

Stisni unfollow. Izberi sebe. Bodi FREE!

Valentinovo. Dan, ko v ospredje postavimo ljubezen. In pare. In cheesy zaroke. In... NE!

To je dan, ko UNFOLLOW-amo pravila valentinovega in odkrijemo skrivnost totalne svobode! Za valentinovo na prvo mesto postavimo sebe.

Osvobodi se preteklosti

Preveri galerijo ljubezenskih failov

Postani FREE!

Ker, če ne ljubiš sebe, kako boš ljubil_a koga drugega?

Poglej si sporočila, ki so se nas najbolj dotaknila v našem #selflove videu. Ker to valentinovo bo v ospredju najbolj pomembna oseba - TI.

Oglej si zgodbo

 • Postani FREE!

Osvobodi se preteklosti. Stisni UNFOLLOW.

Osvobodi se preteklosti in stisni UNFOLLOW! En gumb in en klik, da si FREE vseh toksičnih bivših!

Instagram username toxic osebe za UNFOLLOW:

* Vpiši naziv profila (@username), ki te bo popeljal na Instagram te osebe. Pazi, da ne gledaš starih slik, trenutnih storyjev ali highlightov, ker ne pozabi - izbral_a si sebe! Vse kar moraš storiti je, da klikneš UNFOLLOW!

Zidheartbrejkov

Če misliš, da samo tebi valentinovo daje grenak priokus, preberi spodnje zgodbe in vedi, da nisi edini_a. Preglej našo galerijo ljubezenskih failov in njihovih avtorjev, ki so se osvobodili pravil valentinovega in zaživeli FREE!

 • Največje razočaranje za valentinovo

  Povabis svojo boljso[slabso] polovico v restavracijo na vecerjo. Ona se lepo najé, potem se pa spravi nate in cela jezna se tebe skor pojé.

 • Najhujši fight, ki sva ga imela

  Nebem pod katero kategorijo spada amapak… izvajanje psihicnega nasilja tako, da sem bil nazadnje pri kardiologu kateri mi je predpisal...

  Celoten zapis

  Najhujši fight, ki sva ga imela

  Nebem pod katero kategorijo spada amapak… izvajanje psihicnega nasilja tako, da sem bil nazadnje pri kardiologu kateri mi je predpisal zdravila za “umiritev srca” in to je bila pika na i.
  Še zdaj se pošalim: babo natirat pa tablete v koš. In se je stanje samo porihtalo brez zdravil 😅

 • Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  ker bi se poročil zmano in sem preveč “pravilna punca”

 • Največje razočaranje za valentinovo

  Imela sem fanta 4 leta...kjub temu da ga nisem nikoli videla. Vedno sem pozivala h videklicu ali navadnemu klicu, vendar nikoli ni privolil....

  Celoten zapis

  Največje razočaranje za valentinovo

  Imela sem fanta 4 leta...kjub temu da ga nisem nikoli videla. Vedno sem pozivala h videklicu ali navadnemu klicu, vendar nikoli ni privolil. Nato pa sem ga nekega na valentinovo cakala in sedla na klopco poleg nekega fanta medtem ko sem si pisala z svojim "fantom". Pisala sem sporocilo in ko se je poslalo mu je zazvonul telefon. Ponovno napisem in mu ponovno zavoni telefon...Spogledava se in zacneva razpravljati to sceno. Razsla sva se na tistem mestu...bilo je grozno zato ker je bil samo Catfish!

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Malo po njenem rojstnem dnevu se zvečer slulišiva in pove, da se morava nekaj pogovoriti. Kaj? Kaj je takšnega da nemoraš po telefonu. Imel...

  Celoten zapis

  Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Malo po njenem rojstnem dnevu se zvečer slulišiva in pove, da se morava nekaj pogovoriti. Kaj? Kaj je takšnega da nemoraš po telefonu. Imel sem zanjo že kupljeno darilo a vseeno sem slepo upal da to res ni to kar mislim. Nato jo peljem drugi dan venna tortico, ji dam tisti AppleWatch ona pa me ob tem pusti. Nisem mogel vrjeti. Šele po kakšnem tednu ko sem skušal zadevo znjo razčistit se mi je srce začelo parat. Zaključiva. Nato pa po nekaj tednih zvem, da hodi z mojim dobrim prijateljem in da bo novo leto preživela v istem kraju. Torej sem izgubil dvoje "prijatelja" in pa njo.
  No vsaj pri njima ni držalo dolgo in sta slabo Karmo dobila oba nazaj dvojno.

 • Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  bila sem “prevec srecna za njega”

 • Najhujša stvar, ki jo je bivši_a rekel_a med seksom

  Da je bivši boljsi

 • Najbolj crazy razlog, da sva šla narazen

  Bivši je delal na terenu ter za novo leto odsel v nocni klub ter spal z prostitutko💔💔

 • Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Zarad svojih ogromnih ambicij sem se odločila da grem na dve izmenjavi v tretjem letniku, nato pa na prvi izmenjavi spoznala svojega fanta, ki...

  Celoten zapis

  Največji heartbreak, ki sem ga doživel_a

  Zarad svojih ogromnih ambicij sem se odločila da grem na dve izmenjavi v tretjem letniku, nato pa na prvi izmenjavi spoznala svojega fanta, ki ga potem nisem videla pol leta saj sem drugo izmenjavo imela v Koreji.